Ponedjeljak, 13 Maja, 2024
Rubrika:

ZBCG BRANI SVOG NALOGODAVCA: Opsjednutost Vučićem postaje zabrinjavajuća

Pritom, dodaju, redovno ne primjećuju svakodnevne nalogodavne intervencije Tonina Picule, Romana Jakiča, a danas i Ramuša Haradinaja, koji manifestuje svoje nasljedno pravo na Crnu Goru

Koalicija ”Za budućnost Crne Gore”, koju čine pojedini konstituenti upokojenog Demokratskog fronta stala je u odbranu svog nalogodavca, srpskog autokrate Aleksandra Vučića.

Oni su konstatovali da ”organizovana političko – medijska hajka” na njihovog šefa predsjednika Srbije Aleksandra Vučića ”još jednom potvrđuje visoki stepen nemoći predstavnika bivšeg režima i njihovu potpunu dezorjentisanost i izolaciju”.

Pritom, dodaju, redovno ne primjećuju svakodnevne nalogodavne intervencije Tonina Picule, Romana Jakiča, a danas i Ramuša Haradinaja, koji manifestuje svoje nasljedno pravo na Crnu Goru.

“A treba li podsjećati na višemjesečnu kampanju pojedinih predstavnika međunarodne zajednice sa isključivim ciljem eliminisanja koalicije ZBCG iz buduće vlade. Optuživati Aleksandra Vučića da je kriv i zbog održavanja popisa najbolje govori o dvodecenijskom nasilnom nametanju identitetskog inženjeringa Mila Đukanovića i DPS-a, koji se nakon 30. avgusta raspao u paramparčad, i onda je poželjno tražiti krivce u regionu, a najpoželjnija meta je Srbija i njen predsjednik”, kažu u ZBCG.

Naglašavaju da ovolika opterećenost Aleksandrom Vučićem postaje zabrinjavajuća, i umjesto da njihovi politički oponenti razmišljaju kako da se dođe do društvenog konsenzusa oko najvažnijih procesa u Crnoj Gori, oni funkcionišu u paralelnom svijetu bojkota i heremetičnosti koji ih neće odvesti nikud.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
22.10.2023-20:45 20:45

…neuporedivi su gosp.Picula,Jakič ,Haradinaj/danas /i na drugu stranu vaš gospodar Vučic
Ovi CGoru žele da vide u EU i najvecoj planetarnoj sili NATO-u a Vučic da ponizi CGoru da asimilira na silu cgorce ,da ponizi vajnog Slučajnog,da nam nametne “Srpski polusvijet”a ne zapadne vrijednosti … Treba biti potpuno slijep kod ociju da ne vidi Vučicev mrak ili ne vidi sto se desava u Srbiji evo 10god. A o tzvSPC sto radi suvise je komentarisati …uostalom o ZBCG rekli su sa najrelevantnijih adresa što misle i bez nas …!

COL
22.10.2023-21:16 21:16

Problem je što ste vi opčinjeni vučićem…

Anon
23.10.2023-03:16 03:16

Zaista, zašto opsesiramo zbog Vučića? On je sam sebi pistao antireklama. Kakva patetika, prevrtanje istine i egocentričnost. Sve što radi i kaže sada je postala parodija na komediju. Njegov pad je počeo, a da toga nije bio svjestan onog trenutka kada ga je “zaboljela ruka” da potpiše ono što je obećao da će potpisati.