Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučurović: Sekulović da konačno skupi hrabrost i smijeni Lazovića

Reagovanje na otvoreno pismo koje Lazović uputio ministru

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović trebalo bi konačno da skupi hrabrost i smijeni pomoćnika direktora Uprave policije Zorana Lazovića, poručio je poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović, reagujući na otvoreno pismo koje Lazović uputio ministru.

“Razbojničko ponašanje pomoćnika direktora policije Zorana Lazovića potvrđuje da on ni jedan dan više ne smije biti na tako odgovornoj poziciji. Takvi kadrovi su godinama bili isključivo zaduženi da štite Đukanovića i njegov kriminalni režim i pokazuju da se ne mire sa padom diktature”, saopštio je Vučurović.

Prema njegovim riječima, nije najjasnije zašto je Sekulović sve vrijeme tolerisao prisustvo takvih osoba u policiji, a koje ga, kako je rekao, danas brutalno ponižavaju i iživljavaju se nad njim.

Lazović je očigledno, dodaje, kod Sekulovića osjetio strah i neodlučnost i pokušao da to iskoristi, znajući da neće dobiti adekvatan odgovor.

“Naravno, sve što se dešava je produkt činjenice da Lazović pokušava zloupotrebiti to što Sekulović i drugi ministri nisu na izborima birani, niti su na tim pozicijama shodno izvornoj volji naroda. Nezavisno od toga, parlamentarna većina, a posebno poslanici DF, su spremni da narodnu volju zaštite na svakom mjestu i podrže svakoga onoga koga ugrožavaju i plaše ostaci starog kriminalizovanog režima Mila Đukanovića. Ne plaši se ministre Sekuloviću. Glavu gore i radi ono što očekuje narod Crne Gore”, poručio je Vučurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve