Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučurović: Očekujem da bude postignut dogovor o izboru nove Vlade

Očekuje da nakon višemjesečnih pregovora bude postignut dogovor, te da dođe do rekonstrukcije Vlade, sa novim premijerom

Jovan Vučurović, poslanik DF-a u Skupštini Crne Gore, u jutarnjem programu TVNK, komentarisao je jučerašnje reagovanje Zdravka Krivokapića, navodeći kako je premijerova izjava problematična, te da paušalnim i poluistinitim ocjenama trenutne situacije minira učinke današnjeg sastanka parlamentarne većine.

Očekuje da nakon višemjesečnih pregovora bude postignut dogovor, te da dođe do rekonstrukcije Vlade, sa novim premijerom.

“Prošlo je previše vremena u prepucavanjima stranaka parlamentarne većine, a sada je već vrijeme i obaveza prema građanima da mi nekako dođemo do dogovora i izaberemo novu Vladu. Mi smo dali podršku prošle godine u decembru projektu ekspertske Vlade da vidimo kako će sve to izgledati, međutim taj projekat je propao”, kazao je Vučurović.

Vučurović je kazao da nakon današnjeg sastanka očekuje da premijer Krivokapić shvati da je izgubio podršku i da Vlada preuzme odgovornost za aktuelnu političku situaciju.

“Mi već tri mjeseca nemamo predstavu da li će doći do najavljene rekonstrukcije, Krivokapić se u početku složio sa tim, međutim pomaka nije bilo. Moram dodati i da smo imali opstrukcije od GP URA koja sa svoja tri poslanika pokušava da spriječi prijedlog ostalih 38, što je politički nekorektno. Do izbora nove Vlade najviše će ispaštati građani, tako da je potrebno ubrzati taj proces. “, dodao je Vučurović.

IzvorRTNK

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
08.11.2021-10:16 10:16

Vise nego interesantan je tajming ovog sastanka koji inicira Vucicev Demokraticeski Front bas uoci dolaska specijalnog izaslanika Predsjednika SAD u Crnu Goru …
“Nekome” se strasno zuri da DF ubaci u Vladu

KLEMENTINA
08.11.2021-11:05 11:05

Zar ti misliš,mi mislimo da ti samo slušaš iizvršavaš data naređenje , jasn nam je PROFIL POSLUŠNIKA.