Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučurović: Abazović nastavlja medijsku predstavu, sa Katnićem i Stankovićem nema priče o pravu i pravdi

Valjda je njegov posao obračun sa stubovima bivšeg kriminalnog režima

Od naručene medijske pompe koja ga prati, potpredsjednik Vlade, Dritan Abazović, očigledno ne vidi i ne shvata koji je njegov posao u državi koja je ogrezla u korupciji i kriminalu, kazao je poslanik DF-a Jovan Vučurović.

“Valjda je njegov posao obračun sa stubovima bivšeg kriminalnog režima, posebno onima koji su sprečavali borbu protiv korupcije i kriminala, i koji su, prije svega, od zakona štitili prvog čovjeka DPS-a, njegovu familiju, prijatelje i kumove. Umjesto toga, Abazović obilazi glavne zaštitnike te kriminalne hobotnice, pravi medijsku predstavu bez jasno iskazane spremnosti da se stvore uslovi da ta lica budu procesuirana, zajedno sa svojim šefovima”, kazao je Vučurović u izjavi za medije.

Kako je naglasio, sa Milivojem Katnićem i Ivicom Stankovićem se ne priča o pravu i pravdi, niti se, kako to radi Abazović, takvi likovi, nakon svega, pozivaju da budu pravedni, i preporučuje im se da rade svoj posao.

“Takve osobe što prije treba da budu smijenjene i da se njima bave nadležni organi, a ne da im se daje prostor za nove zloupotrebe i nezakonito djelovanje. Ovo Abazovićevo ponašanje vrijeđa sve one koji su svih ovih godina bili meta režima i korumpiranih likova iz tužilaštva i sudstva, osoba koje su montirale procese i hapšenja DF-u i činile sve da brojne afere u kojima su glavni akteri Milo Đukanović i vrh režima budu zataškane”, navodi Vučurović.

Ponavlja- nema slobodne Crne Gore bez efikasnog i odlučnog obračuna sa nosiocima kriminala bivšeg režima, a to se ne postiže kroz jeftine marketinške poteze.

“Shvatam da je Abazoviću ušlo u naviku ovo medijsko bildovanje njegovog lika i djela, ali sad je vrijeme da izađe iz lažne slike i da se suoči sa obavezama i očekivanjima”, zaključio je Vučurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lijepa CG
11.12.2020-14:09 14:09

VUCUROVICU SALA SKUPSTINE JE JEDAN DIO SPUSKG ZATVORA IMAS CUVARE (ABAZOVIC -BECIC-KRIVOKAPIC) I ZATVORENIKE( OSUDJENICI ) DA TRAZE SVOJA PRAVA!!! TVOJA I TEBE SLICNIM PRAVA STE IMALI JEDINO KOD BIVSE VLASTI I GOSPODINA DJUKANOVICA !! KORMILO JE PREUZEO ABAZOVIC E SAD HOCES DA IZADJES PREKO CELICNE KAPIJE !!! NEMOGUCE ???