Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Vučić BIJESAN nakon izjave Gorčević: Sva ustreptala – sram ih bilo sve zajedno!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je danas izjavu ministarke za evropske poslove Crne Gore, Maida Gorčević koja je danas u Prištini da će Podgorica podržati ulazak Kosova u Savjet Evrope kada o tome bude odlučivao Komitet ministara te organizacije

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je danas izjavu ministarke za evropske poslove Crne Gore, Maida Gorčević koja je ranije danas u Prištini rekla da će Podgorica podržati ulazak Kosova u Savjet Evrope kada o tome bude odlučivao Komitet ministara te organizacije.

”Vidio sam danas ovu ministarku iz Crne Gore koja je sva ustreptala, kako se zove Gorčević, sram ih bilo sve zajedno. Šta misle oni da imaju pravo i da je normalno da se hvale time kako nam otimaju teritoriju i kako imaju pravo tako bahato da se ponašaju ne bi li se izvinili Amerikancima ili nekome što je jedna časna žena u Savjetu Evrope Maja Vukićević glasala protiv prijema Kosova, pa sad otišli brže bolje u Prištinu da im se izvinjavaju naglavačke. Neće Srbija ne smije, nas štiti Amerika, Njemačka ovi velikani šta Srbija smije nama da kaže. Evo vidite da smije”, saopštio je Vučić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mico
29.03.2024-19:18 19:18

Sta mu je sta je pobesnijo !!!

Cetinje
29.03.2024-19:26 19:26

Odoše mu plantaže narkotika na sjeveru Kosova. Zato je pobijesnio!

RIR
29.03.2024-19:37 19:37

…on je bolestan…misli da je neka velicina…
ustvari lažov,nista roba -unisti lijepu Srbiju…!

BigJohnson
30.03.2024-00:29 00:29

Vucic, u ovakvim trenucima ako je vjerovati beogradskim manekenima, voli da klekne na kolena i da lize veliku ljizalicu.

Labud
30.03.2024-02:48 02:48

Kako vas današnje takozvane Srbe Srbije nije stid vabit se Srbima-za koje nijeste željeli ginut ni rađat ih 500g?Pa svako zna,pogotovo vi sami sebe,da ste nastali iz srpstva-koje je osmanski narod Turske meračio i množio za svoje sluge i soldate protiv nas Crnogoraca i ostalih naroda Balkana.Pa vi sa Srbima ne možete imat ni mrvicu zajedničku a pogotovo ne sa nama Crnogorcima.Vama je LAŽ ponos i čast-kojom se kitite evo 2 vijeka.