Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučić neće da komentariše Krivokapića: U Srbiji je nemoguće da Vladu sastavljaju tajkuni i ambasade

Ja sam čovjek koji ne podnosi ljude koji su agenti drugih zemalja i drugih službi. Oni će to da opravdaju tim da su radeći za drugu zemlju radili najbolje za svoju. Ja u to naravno ne vjerujem, rekao je Vučić

U Srbiji je nemoguće da Vladu sastavljaju tajkuni i ambasadori, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji Ćirilica na Happy TV.

On je rekao da u Srbiji nijedan ambasador nije guverner, niti ijedan pokušava to da bude.

Voditelj emisije je za primjer naveo Crnu Goru i rekao da je kada je trebalo da se formira Vlada Crne Gore premijer Zdravko Krivokapić rekao da ne mogu u nju da uđu ni Andrija Mandić ni Milan Knežević, jer ne da ambasada SAD.

Vučić je rekao da to ne može da komentariše.

“U Srbiji su takve stvari nemoguće. Niti da tajkuni i niti da ambasadori sastavljaju Vladu”, rekao je predsjednik Srbije.

Vučić je rekao da je “važno da ljudi razumiju da ne treba kao u nekim drugim zemljama, kada neki ambasador nešto kaže rukovodstvo tih zemalja počne da se trese od straha” i mijenjaju retoriku.

“Ja sam čovjek koji ne podnosi ljude koji su agenti drugih zemalja i drugih službi. Oni će to da opravdaju tim da su radeći za drugu zemlju radili najbolje za svoju. Ja u to naravno ne vjerujem i priznajem samo one kojima je Srbija interes i Srbija preča i važnija od svega”, kazao je Vučić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
30.03.2021-14:18 14:18

Hahah ! Pizdousti nece da komentarise Krivokapica ali ga ipak komentarise. Dabogda jedan drugome oci povadili.

Nikola
31.03.2021-02:20 02:20

Hahahahahaha….sve sto ovo picousto cetnicko govedo rece samo okrenite naopako. Jer zvalonja laze cim zine.