Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

VUČIĆ NASTAVLJA DA PONIŽAVA MILATOVIĆA: Ispalio ga na aerodromu pa ga ”svečano dočekao” ispred Palate Srbija

Čini se da je ovo samo nastavak ponižavanja neiskusnog Milatovića, poznatog pod nadimkom Mali Momo, zbog svoje snishodljivosti prema zvaničnom Beogradu, jer ga juče na aerodromu prilikom dolaska nije dočakao Vučić, a nije bilo ni zastava ni počasnog pozdrava.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović stigao je ispred Palate “Srbija”, gdje ga je na crvenom tepihu dočekao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, uz gardu Vojske Srbije. Uslijedilo je intoniranje himni dvije zemlje.

Čini se da je ovo samo nastavak ponižavanja neiskusnog Milatovića, koji je zbog snishodljivosti prema zvaničnom Beogradu poznat pod nadimkom Mali Momo, jer ga juče na aerodromu prilikom dolaska nije dočakao Vučić, a nije bilo ni zastava ni počasnog pozdrava.

Milatovića je juče na aerodromu dočekao Ivica Dačić, pulen Slobodana Miloševića, a nakon toga Vučić je na svom Instagram profilu objavio ponižavajuću fotografiju crnogorskog predsjednika. 

Sada je u toku sastanak dva predsjednika i plenarni razgovori delegacija dvije zemlje, predvođeni Vučićem i Milatovićem, nakon čega se očekuje obraćanje medijima dvojice predsjednika.

Kako Vučić dočekuje lidere do kojih mu je stalo, a kako dočekuje Milatovića

Milatović je poručio sinoć na svečanom prijemu u Crnogorskoj kući u Beogradu, da dolazi u Beograd “u namjeri da da doprinos revitalizaciji političkih odnosa dvije zemlje”.

Milatović je izjavio ranije da će u fokusu njegove posjete Beogradu biti potpuna normalizacija odnosa sa Srbijom kao važnim ekonomskim partnerom.

Najavio je da će se sastati sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i saopštio da će ga pozvati da dođe u Crnu Goru.

Milatović je najavio i da će položiti vijenac na Spomenik neznanom junaku na Avali.

“Na taj način odaću počast zajedničkoj istorijskoj borbi Srbije i Crne Gore. Građani Srbije su pomagali Crnoj Gori, tako da ćemo na taj način zaokružiti posjetu”, zaključio je Milatović i na taj način kao i svi prethodni poltroni Beograda nastavio priču o zavisnosti Crne Gore od Srbije.

Milatović će se u Beogradu sastati i sa predsjednikom Narodne skupštine Vladimirom Orlićem. Najavljeno je da će položiti cvijeće ispred Osnovne škole “Vladislav Ribnikar“.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

11 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
10.07.2023-10:51 10:51

A nista novo Vucic je olos,a mucenik Jakesin jos u pubertetu,napravi Vucko od njega 6.35/metar i zilet,ali ce ga nagraditi Vucko sa samarom,caktarom i povodcem MIRAN,MJESTO.

antusha
10.07.2023-10:51 10:51

Mislim da naš Predsjednik prije posjete uvjek ugovori protokol. Očigleno je prisao da to tako bude i svi komentar čitalaca, kojima je ovo pravo, ili ne pravo, su suvišni, bar mislim.
Da sam ja predsjednik, ne bih to dopustio u svom tretmanu dolaska u drugu zemlju Svi su predsjednici predsjednici bez iznimke..tako nekako …

RIR
10.07.2023-10:52 10:52

…tatin sin /kaže da je tata jedan od osnivaca SNP/potpuno je zbunjen Preśednik jer kao takav je dogura u BG !
On ta poniženja i ne vidi od lude njegove srece…pa kažu “mudri crnogorci” -ne vide nista kad ih ohola olos ponizava đe stiže …

Merlin
10.07.2023-11:27 11:27

Kako Vučić dočekuje lidere do kojih mu je stalo, a kako dočekuje Milatovića –> Milo nije smeo da ide u Beogad. :)

COL
10.07.2023-11:47 11:47

O kojoj zajedničkoj borbi , neznaveni Jalove, zboriš navedi barem jednu zajedničku bitku koju su vodili Crnogorci i Srbi kroz istoriju, a to što nas je Srbija pomagala mačku o rep, jer smo im sve debelo plaćali, svako zrno cukra, kap ulja ili grudvicu mekinja. Uvijek smo bili hendikepirani bilo kojom blizinom Srbije: Morali smo kupovati one tranje od kola iz Kragujevca, takođe tranje od traktora iz Rakovice, najskuplje na svijetu poljeprivredne proizvode i to najlošijeg kvaliteta. Svo naše primorje su okupirali radničkim odmaralištima na poklonjenom zemljištu ili zemljištu prodanom u bezscenje. Aerodrome su nam oteli dizanjem ruku na takozvanim… Pročitaj više »

Pe Pera
10.07.2023-12:43 12:43
Reply to  COL

Pa i poslije zemljotresa nisu dali nista? Znam da je striko radio u Kragujevcu u Zastavi i da su cijelu platu davali za obnovu Crne gore a ko je htio i više E kukavni idiote, muči i ne laprdaj. Ti si bruka bez imalo pamjeti.

COL
10.07.2023-13:50 13:50
Reply to  Pe Pera

Jes vala sve su nam pozlatili. Od toliko namaknutih dinara napravili bi od Crne Gore drugu Azurnu obalu, vi još vjerujete u te srpske propagande da su silne dnevnice, za naš razvoj, odvajali poslije zemljotresa. Po vama je to bio Maršalov plan 2. Možda je vlast Srbije i pljačkala svoj narod govoreći da je to za Crnu Goru ali ti dinari nijesu ovamo stizali. Crna Gora je tada u zajedničku kasu federacije ulagala oko 600 miliona & a vrtalo nam se ispod petsto miliona & kroz razne dotacije i fondove za razvoj takozvanih nerazvijenih područja. Svake godine smo bili u… Pročitaj više »

Zeco
10.07.2023-16:50 16:50
Reply to  Pe Pera

Ne mijesaj babe i zabe.Tada je bila SFRJ i normalno je bilo da se daje iz drzavnog budzeta .

RIR
10.07.2023-12:06 12:06

…tako je-postovanje COL !

Maja
10.07.2023-13:06 13:06

Milo nije htio,pogresno si shvatio.

VUČIĆ NASTAVIO DA SE SPRDA SA MILATOVIĆEM: Ambasador će brzo, najbolje mjesto na EXPO, a na ”sjenku da vam stanemo nećemo” | Skala radio
10.07.2023-17:48 17:48

[…] ponižavajućeg dočeka na aerodromu, zatim skandalozne fotografije na Instagramu, Vučić je nastavio da ponižava Milatovića i na […]