Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Vraneš: Smjena Milana Lekića udar na sve Pljevljake, odbor direktora da ispravi svoju grešku

On je poručio Odboru direktora da ''ispravi svoju grešku i posao izbora direktora zaokruži na pravedan način'' i naveo da da Pljevljaci više nemaju strpljenja

Smjena izvršnog direktora Rudnika uglja Milana Lekića udar je na sve Pljevljake, kazao je na konferenciji za medije prvi čovjek ove opštine Dario Vraneš.

On je poručio Odboru direktora da “ispravi svoju grešku i posao izbora direktora zaokruži na pravedan način” i naveo da da Pljevljaci više nemaju strpljenja.

“Kao prvi čovjek Pljevalja smatram da je smjena izvršnog direktora Rudnika uglja Milana Lekića udar na sve Pljevljake. Lekić je zaokružen čovjek u svakom drugom smislu, i to ne treba da se gleda kao atak na njega nego na svakog Pljevljaka”, kazao je Vraneš.

Istakao je Pljevljaci konačno hoće da se vrate sebi i svojim ljudima koji čine dobro ovom gradu

“Za osam mjeseci ove godine rođeno je svega 100 djece. Mi smo konačno krenuli zajedničkom snagama da oživljavamo ovaj grad, i apsolutno svi smo ovdje u Pljevljima, bez obzira na vjeru, naciju ili političku pripadnost osjetili po prvi put da Rudnik uglja nije samo državni već i pljevaljski. Svi znamo koliko je Lekić uradio za ovaj grad”, poručio je Vraneš.

Naveo je da će koristiti svaki vid borbe da zaštite interes građana Pljevalja.

“Poručujem Odboru direktora da ispravi svoju grešku i posao izbora direktora zaokruže na pravedan način. Ja im poručujem da Pljevljaci više nemaju strpljenja. Mi ćemo koristiti svaki vid borbe da zaštitimo interes građana Pljevalja”, kazao je Vraneš.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vladimir
29.08.2023-11:34 11:34

Pricaj za sebe cetnicicu da puno je ucinio zaposlio je litijase kao i ti ti si davno trebo biti smjenjen u sred pljevalja pored dzamije postavio si srpsku zastavu odlazi u srbiju zajedno sa njim