Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Vlahović: Abazoviću, za koga Vi radite?

Ambasador Crne Gore Miodrag Vlahović oglasio se na Twitteru povodom stavova koje je na konferenciji za novinare saopštio potpredsjednik Vlade Dritan Abazović

Ambasador Crne Gore Miodrag Vlahović oglasio se na Twitteru povodom stavova koje je na konferenciji za novinare saopštio potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

-Dobro je pisao B. Grinevski: Pola od Napoleona. https://antenam.net/politika/212837-abazovic-u-crnoj-gori-u-ovom-trenutku-nema-niceg-vanrednog-i-niceg-neuobicajenog Ovo će ostati zabilježeno kao primjer potpunog odsustva državničke i političke odgovornosti, kao besramno ignorisanje interesa i potreba naše zemlje i naših gradjana. Zaista, g. Abazoviću, za koga Vi radite? – upitao je Vlahović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
03.09.2021-16:06 16:06

Abazovic radi u interesu Srbije..cetnickih..i izdajnickih zlikovaca u CG..zato je dobio milione…pa ce na kraju pobjeci iz drzave CG..teski manipulant..nesoj..

Rajo
03.09.2021-16:32 16:32

Sta reci nego IZDAJNIK i bio i osto do kraja da sprovede naredbe iz Srbije za srpski svet.
Deset puta napisem komentar u CDM-u i nijedan nece da objave a nijedan nije uvredljiv i nekulturan. Znamo svi ko je Abazovic ali imamo i izdajnika i sabotera u svojim redovima a toboz se prestavljaju Crnogorcima.