Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Vlada na telefonskoj sjednici usvojila odluku o državljanstvu

Ministar unutrašnjih poslova, Sergej Sekulović, kazao je na sjednici da se sve ovo radi, a da on o tome nije informisan

Na telefonskoj sjednici Vlade Crne Gore uprkos tome što je u Skupštini istovremeno sjednica na kojoj se raspravlja o nepovjerenju Vladi, usvojena je odluka o kriterijuma za utvrđivanje osnova za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom, potvrđeno je Portalu RTCG.

Na dnevnom redu je bio predlog Odluke o kriterijuma za utvrđivanje osnova za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom.

Kako saznajemo, ministar unutrašnjih poslova, Sergej Sekulović, kazao je na sjednici da se “sve ovo radi”, a da on o tome nije informisan.

Tačka je stavljena na dnevni red bez znanja Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), koje je radilo na pripremi Odluke.

Predlagač ove Odluke je premijer.

Portal RTCG objavljuje dnevni red ove telefonske sjednice.

Dnevni red

1. Predlog odluke o izmjeni Odluke o kriterijumima za utvrdjivanje uslova za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom.

2. Predlog pravilnika o izmjenama i dopuni Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Kabineta predsjednika Vlade Crne Gore

3. Predlog platforme za ušešće prof. dr. Injac, ministarke odbrane, na sastanku Sjevernoatlanskog savjeta na nivou ministara odbrane 16. I 17. februara 2022. godine, koji je označen stepenom tajnosti INTERNO.

4. Predlog za razrješenje predsjednika komisije za kadrovska i administrativna pitanja mr Sergeja Sekulovića, ministra unutrašnjih poslova.

5. Predlog za imenovanje predsjednika komisije za kadrovska i administrativna pitanja, Andreja Milovica državnog sekretara u ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava.

6. Predlog za razrješenje zamjenika predsjednika komisije za kadrovska i administrativna pitanja, Borisa Marića.

7. Predlog za imenovanje zamjenika predsjednika komisije za kadrovska i administrativna pitanja, mr Bojana Božovića, državnog sekretara u Ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava.

8. Predlog za prestanak mandata VD generalne direktorice direktorata za izvršenje krivičnih sankcija u ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava.

9. Predlog za postavljenje generalnog direktora direktorata za izvršenje krivičnih sankcija u Ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
NIKOLA
04.02.2022-18:29 18:29

HHHHHEEEEEEEEE SPRDNJE SPRDNJE SPRDNJE  SA CRNOM GOROM OD  CETNICKE  OKUPATORSKE VLADE!!