Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Vido Drašković: Trebalo je ranije smijeniti Perovićevu i Jokića

Grad od XI vijeka ima organizovanu upravu. Bio je pozornica brojnih političkih mijena, promjena civilizacija i kultura. Mnogi su na ovim prostorima bivali i prebivali, vladali i vlast gubili, ali nije zabilježeno da je predstavnicima naroda bilo onemogućeno da u prostor opredijeljen za njihovo djelovanje uđu i obavljaju svoje poslove.

Odbornik i šef kotorske Liberalne partije Vido Drašković, dostavio je saopštenje za javnost Skala radiju u kome je izrazio nezadvoljstvo povodom aktuelne situacije u Kotoru. Drašković je, između ostalog, kazao da ga čudi kako se sve ovo i ranije nije desilo i dodao da bi time Kotor bio pošteđen poniženja i nepromišljenih postupaka odlazeće gospode -predsjednice SO Kotor i predsjednika Opštine Kotor.

,,Svjesni da su izgubili povjerenje onih koji su ih izabrali i da ga iz dana u dan sve više gube, a u želji da sačuvaju pozicije preuzimaju radnje kojima narušavaju ugled grada i nanose štetu građanima.

Grad  od XI vijeka ima organizovanu upravu. Bio je pozornica brojnih političkih mijena, promjena civilizacija i kultura. Mnogi su na ovim prostorima bivali i prebivali, vladali i vlast gubili, ali nije zabilježeno da je predstavnicima naroda bilo onemogućeno da u prostor opredijeljen za njihovo djelovanje uđu i obavljaju svoje poslove.

Danas predsjednik Opštine sa predsjednicom Skupštine Opštine blokira i pečati opštinskim pečatom ulaz u skupštinske prostorije kako bi spriječio odbornike da uđu i vrše posao povjeren im od građana, vjerujući da tako mogu sačuvati vlast, iako nemaju povjerenje odbornika.

Odlazeći predsjednik se hvali kako je spasio Kotor da ga ne skinu sa UNESKO-ve liste, vjerovatno misli da sprečavanje odbornika da uđu u svoj radni prostor doprinosi tome.

Intrigom, kojoj nije potrebna mašta no joj je dovoljno ma što, pokušava da opravda svoje postupke.

Evo zašto čuđenje „Kako je moguće da se to desilo“mijenjamo sa „Kako se to nije ranije desilo“, kazao je u saopštenju dostavljenom Skala radiju Vido Drašković, odbornik i šef kotorske Liberalne partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve