Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Veleizdajnici trče počasni krug

''Najveći lažov u istoriji parlamentarizma, na evropskom nivou (u najmanju ruku), ne samo da je prevazišao legendarnog barona Friedricha von Münchhausena, barona lažova, već je prevazišao i samoga sebe!''

Piše: Sreten Vujović

Vlada Dritana Abazdovića “nije imala nikakvog udjela” u nazočnosti njegovih ministara na proslavi genocida u  tzv. Republici Srpskoj!?

Vlada Dritana Abazdovića “nije imala nikakvog udjela”  u vezi sa sastankom  ministra Damjanovića sa koleginicom iz bosanskohercegovačkog entiteta, ministarkom Vidović!?

Dritan Abazdović  nije imao ničesovog udjela u poklanjanju crnogorske sakralne imovine, istorije i duhovnosti suśednoj državi!?

Najveći lažov u istoriji parlamentarizma, na evropskom nivou (u najmanju ruku), ne samo da je prevazišao legendarnog  barona Friedricha von Münchhausena[1], barona lažova, već je prevazišao i samoga sebe! Trenutno je u toku „mrtva trka“ između Abazovića i Abazdovića!

Filips Adžić, sa sve crevljama od 1.800 €  „nije imao nikakovg  udjela“ u trovanju crnogorskih građana, kao što nije imao udjela ni u podmićivanju zakletih čuvara Ustavnog poretka (policije i vojske) za antiustavno djelovanje, nagradama od 200, odnosno 700 € po glavi, slično onom podmićivanju iz 1918.godine.

Predśednici crnogorskih opština „nijesu imali nikakvog udjela“ u ponizno-sluganskom  raportiranju čelnicima suśedne države!?

Sami se ponudili-sami pali-sami se ubili! („Što bi ovim momcima te padoše?“)

O ovom „poklonu“ crnogorskih opština suśednoj državi trebali bi da se izjasne bezbjednosni organi, policija i vojska, ali kako, kad ni oni „nijesu imali nikakvog udjela“  u novčanim nagradama za saučesništvo u veleizdaji!?

Možda bi i psiholozi trebali da se  pozabave sve većim brojem samoubistava, osobito onih koji su slični plivanju za palicom, koju je svojevremeno „obrstio“  pa bačio u „osveštanu“ Moraču Njegovo Visokoanatemstvo Amficus Diabolicus, sa komandom: „Aport!“

Da se radi o чудествију, koje je  mogao samo da napravi Amficus Diabolicus, śedoči činjenica da je ovaj „čudotvorac“ osveštao  rijeku, suprotno logici da se čovjek nikada ne može okupati dva puta u istoj vodi rijeke!

Osim toga ni on „nije imao nikakvog udjela“  u ovoj mega-podvali!

To bi bilo isto kao kada bi vaspitač u nekom  dječjem zabavištu  pravdao svoje prisustvo na nekoj pedofilskoj orgiji riječima: „Nijesam tamo bio u svojstvu vaspitača!“

[1] Minhauzenov sindrom je uznemiravajući psihopatološki poremećaj, gdje osoba preuveličava, fabrikuje ili indukuje svoju bolest kako bi dobila pažnju okoline. Naziv je dobio po njemačkom baronu Minhauzenu koji je volio fantazirati, preuveličavati i lagati. Sam naziv je u medicinu uveo engleski doktor Ričard Ašer. Ovaj poremećaj je jedan od oblika takozvanih umišljenih bolesti, i kao takav veoma je sličan hipohondriji, ali se od nje razlikuje u tome što kod hipohondrije pacijent zaista misli da ima neku bolest, dok je kod Minhauzenov sindroma pacijent svjestan da pretjeruje i da inscenira bolest, povredu, infekciju i slično. U suštini bolesti je nezadrživi nagon da se lažnom pacijentu ukaže pažnja, a uzrok je najvjerovatnije nedostatak ljubavi i pažnje u djetinjstvu. (izvor: Vikepedija)

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Grunf
15.01.2023-07:30 07:30

“ponizno-sluganskom raportiranju čelnicima suśedne države!?” — Ponizan i sluganski mozes da budes samo prema STRANCIMA, a ne prema svom, istom narodu. Srbija je susedna, ali prijateljska i bratska drzava…
“Možda bi i psiholozi trebali da se pozabave sve većim brojem samoubistava, osobito onih koji su slični plivanju za palicom” — Uglavnom se roknu takvi kao sto si ti, koji imaju problem sa identitetom i koji misle da su najbolje, najlepsi, najpametniji, naj naj…

Milena
15.01.2023-09:28 09:28
Reply to  Grunf

Kakva nervoza,pricas nesto,a sam znas da pricas neistinu,teskog posla si se prihvatio.Bog sve vidi,zato ste gubitnici.

tivatski58
10.02.2023-13:30 13:30
Reply to  Grunf

TI SI KRUMPIR

Pop_Đukan
15.01.2023-08:14 08:14

„Nijesam tamo bio u svojstvu vaspitača!“ Hahahahahaha! Ni oni tamo nijesu bili u svojstvu ministara! Hahahahaha! Svoje drugo “ja” ostavili su u CG, a to se zove šizofrenija!

Damjanovic
15.01.2023-09:31 09:31

Grunfe, svi oni su predsednici Crnogorskih opstina i oni su predšednici opstina svih gradjana, a ne samo inndoktriniranih Crnogoraca srpstvom, nijesu ooni nikakva srpska dijaspora, vec autohtoni Crnogorci koje je od 91 Risto sotona i crkva Srbije zarazili srpstvom!i možete vi pricati sta hoćete, u CG možda ima 5 posto pravih Srba, svi vi ostali ste indoktrinirana Svetosavljem, .i danas vi hoćete da stvorite neku razliku od vasih bratstvenike i plemenika Crnogoraca, pjevaju i neke novokomponovane srpske pjesme i igrajući kolce,.po cenu se vi to kulturno i na svaki nacin razlikuje te od etničkih Crnogoraca, po nicemu osim sto ste… Pročitaj više »

Micko
15.01.2023-09:53 09:53

Najbolje NASE komisije su Hrvati i Bosanci, zanimljivo kako samo Srbi imaju probleme u okruženju niko drugi!