Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Vasilije Lalević predsjednik Foruma mladih SDP Bar

Forum mladih je iz Bara, kako navode iz SDP, otpočeo proces izbora novih rukovodstava opštinskih organizacija, koji će narednih mjeseci biti nastavljen kroz sve gradove Crne Gore

Na sinoć održanoj izbornoj Konvenciji Foruma mladih Socijaldemokratske partije (SDP) Bar za predsjednika je izabran Vasilije Lalević, a za potpredsjednika Samir Škrijelj.

Forum mladih je iz Bara, kako navode iz SDP, otpočeo proces izbora novih rukovodstava opštinskih organizacija, koji će narednih mjeseci biti nastavljen kroz sve gradove Crne Gore.

“Vasilije Lalević rođen je 1998. godine, student je Medicinskog fakulteta UCG, i član Glavnog odbora SDP-a, dok je Samir Škrijelj, rođen 1997. godine, specijalizirao na Fakultetu političkih nauka UCG na smjeru međunarodni odnosi i diplomatija”, dodaje se u saopštenju.

Poručuju da će ideja socijaldemokratije nastaviti da bude vodilja mladih u predstojećem angažmanu.

“Ova godina, podsticaj je više da naš rad intenziviramo i popularizujemo univerzalnu ideju socijaldemokratije koja je oduvijek bila najbliža mladima jer je postavljena na idejama jednakosti, univerzalnoj primjeni ljudskih prava i građanskih sloboda kao i socijalne pravde. Upravo te ideje nastaviće da budu naša vodilja u budućem radu, kao što su to bile i do sada”, poručuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve