Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

URA: Zbog Bečićeve fotelje Demokrate spremne na sve

Aleksa Bečić, ističu, treba da bude smijenjen sa te funkcije jer koncept na kojem je došao na to mjesto je završen

Demokrate svojim postupcima još jednom pokazuju da je njihova jedina politika grčevita borba za fotelje, pa su spremne na sve kako bi se sačuvala fotelja Alekse Bečića, saopštio je Građanski pokret URA.

“Demokrate su stoga politička opcija koja ne želi nikakakv diskontinuitet od DPS-a i njihovog režima već žele da ih zamijene. Ne može se drugačije objasniti histerija Demokrata kojoj prisustvujemo u odbrani fotelje Alekse Bečića na mjestu predsjednika Skupštine Crne Gore”, navodi URA.

Aleksa Bečić, ističu, treba da bude smijenjen sa te funkcije jer koncept na kojem je došao na to mjesto je završen.

“Smijenjen je predsjednik Vlade, potpredsjednik, ministri i sasvim je logično da bude i smijenjen predsjednik Skupštine. Stvari treba restartovati i vratiti na početak nakon čega možemo pričati o novom konceptu vlasti i postaviti ga na zdravim osnovama”, navodi URA.

Kako su dodali, Bečić ukoliko bude privržen progresivnoj politici i politici koja vodi u EU, što ovih dana ne pokazuje, sjutra bi opet mogao biti predsjednik Skupštine ili obnašati čak i neku odgovorniju državnu funkciju.

“Bečić nije pozivao na proteste kada je smijenjena Vlada već je poručivao građanima da ostanu kod kuće dok sada kada mu izmiče fotelja poziva na proteste. U tome je cijela suština koja pokazuje da su im fotelje jedino bitne. Ni histerija, ni očajnički potezi Demokrata ne zamagljuju činjenicu da u novoj vlasti DPS neće učestvovati a to neće zamagliti ni njihova očajnička borba za fotelje”, zaključuje URA.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Haso
07.02.2022-12:03 12:03

Cetnicke Demokrate osilili isti slucaj 41 CETNICI KAD SU POCELI PALIT I UNISTAVAT CRNU GORU SVE OCE NA SILU -OVE REDE CEMO IH U RUPU SMJESTIT DA NIKAD VISE NIKOG NECE VRIJEDJAT I PRIJETIT  MANJINSKIM NARODIMA MORAJU NAUCIT DA  JE CRNA GORA SVIJA NAS A NE NJIHOVA PRCIJA I DA MOGU RADIT STO OCE  !