Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

URA utvrdila listu: Abazović, Konatar, Novaković Đurović, Adžić…

Na sjednici Glavnog odbora (GO) izglasana je i lista kandidata za poslanike i poslanice ispred Građanskog pokreta URA

Građanski pokret URA je na večeras održanom sjednici Glavnog odbora donio odluku o formiranju anti-mafija bloka političkog centra, čiju okosnicu će činiti URA i Demokrate, koji će nastupiti na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima 11. juna. Takođe na sjednici Glavnog odbora (GO) izglasana je i lista kandidata za poslanike i poslanice ispred Građanskog pokreta URA.

Listu predvode premijer Dritan Abazović, poslanik Miloš Konatar, ministri Ana Novaković Đurović i Filip Adžić, kao i nova lica po kojima se sve više URA prepoznaje: Milena Vuković Sekulović, Zoran Mikić, Mileta Radovanić, Luka Rakčević i Dušan Golović.

Pored njih tu su i predsjednici opštinskih odbora (OO) iz svih krajeva Crne Gore.

“Kao partija, ponosni smo na sve što smo postigli u prethodnom periodu dajući nemjerljiv doprinos da se Crna Gora nađe na pravom putu kroz hrabru borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, za uvećanje životnog standarda, vraćanje otetog državi od privilegovanih kumova i prijatelja, za zaštitu životne sredine i pomirenje u Crnoj Gori. Crna Gora se svakodnevno mijenja na bolje i nema razloga da tako ne bude i u narednom periodu. Odlučni smo da, kao i do sada, tome damo veliki doprinos”, zaključuju iz GP URA.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
14.05.2023-23:33 23:33

Istragama i tužilačkim radnjama su počeli kod nas svi da se bave od doktora do električara, preko čistačica, političara l recepcionara, a da ne pričamo o novinarima i vlasnicima NVOa. Glumci i režiseri, slučajni prolaznici ulicom ili parkom, ekolozi, babice, čobani, čobanice i pčelari sve se dalo u istrebljivače kriminala i korupcije niko više motikom neće da radi ili injekciju da daje svi se dali u istrebljivače. Nabavili lupe, mikroskope, prislušne uređaje i dešifratore pa rudare dan i noć, nacija mora biti zadovoljena kao nekad na trgovima Francuske kad se klicalo svakom uspješnom djelovanju giljotine. Krv mora odma da lipti… Pročitaj više »

COL
15.05.2023-03:54 03:54

P.S.
Viđi zaboravih vas pitat znate li što za Rada, vidim da ga nema na listu, pa reko da vas priupitam, da ga neće puštat da slučajno ne propjeva…

Zagor
15.05.2023-09:13 09:13

Kvalitetna lista nesoja,od glave do repa