Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

URA: Hvala Miloviću što je otvoreno pokazao da je na strani mafije

Iz GP URA preporučili su Miloviću da još jednom pozove SDT povodom istrage u slučaju navodne zamjene lap topa i dr Abdula u slučaju Do Kvona

Hvala Miloviću što je otvoreno pokazao da je na strani mafije, poručili su iz Građanskog pokreta URA u reagovanju na navode funkcionera Pokreta “Evropa sad” (PES) Andreja Milovića.

Ranije danas Milović je u osvrtu na jučerašnju akciju policije, ocijenio da za tri godine potpune kontrole bezbjednosnog sektora “Dritan Abazović i Filip Adžić najmoćnijoj organizaciji tzv. “Bemaxovcima” uspjeli su da pronađu petarde, a od njenih pripadnika, uspjeli da privedu nekoliko novih BMW X5 automobila”.

“Građani Crne Gore ovih dana imaju priliku da vide ko se iskreno bori protiv mafije, ko je na njihovoj strani, ali i ko nema hrabrosti da im se suprotstavi. Za URU je afirmišuće da osobe poput detronizovanog neprofesionalnog advokata Milovića budu na suprotnoj strani, jer su sada mnoge stvari jasnije. Radi se o osobi koja se dugotrajno i aktivno promoviše kao glavni megafon agenata koji štite mafiju i koji mu učestalo pišu saopštenja, a to su prije svega Radovan Rašo Ivanović i Duško Golubović”, saopštili su iz GP URA.

Iz GP URA preporučili su Miloviću da još jednom pozove SDT povodom istrage u slučaju navodne zamjene lap topa i dr Abdula u slučaju Do Kvona.

“Miloviću, kada se već pozivate na SDT, pozovite ih još jednom da postupe po Vašoj krivičnoj prijavi i istraže u slučaju navodne zamjene lap topa i čuvenog dr Abdula u slučaju Do Kvona, koji su zaboravili skoro svi društveni činionci. Mislimo da ćete tim postupkom pomoći svom predsjedniku Spajiću isto kao što ste današnjim saopštenjem i svrstavanjem na strani mafije pomogli svojoj partiji Evropi Sad. Sjećajući se Milovićevog junaka doktora Abdula, shvatamo da funkcioneru Evrope sad istina nije jača, ali razumijemo njegove obaveze prema pretpostavljenim mu agentima”, navode još iz URE.

Ističu da je URA, dok je Milović u svojoj “neslavnoj i veoma kratkoj advokatskoj karijeri neetički odavao informacije u postupku suprotnoj strani”, pokrenula “ruku pravde” koja je imala, kako kažu, “najveće zapljene kokaina na Balkanu, najveće zapljene krijumčarenih cigareta u Evropi, desetkovanje Kavačkog i Škaljarskog klana, ali i razotkrivanje “Tigra”, Lazovića i većeg dijela vrhuške kriminalne hobotnice”.

,,Razumijemo zašto se žuri Miloviću. Stežu ga obevaze prema nadređenima”, zaključuju  iz GP URA.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve