Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Uprava policije: Identifikovane tri osobe koje su prijetile Vuksanović Stanković

Podsjećamo, Vuksanović Stanković sinoć je bila meta besprizornih uvreda, gnusnih poruka, mizoginije, prijetnji i poziva na nasilničko ponašanje prema njoj.

Uprava policije saopštila je da su identifikovali tri osobe koje su, kako se sumnja, uputili uvrede i prijetnje poslanici SDP-a Draginji Vuksanović Stanković.

”Policiji je sinoć u 23:47 sati podnijela prijavu D. V. S. protiv nepoznate osobe zbog upućenih riječi uvrjedljive i prijeteće sadržine na jednoj Vajber grupi, a u koju je ovo nepoznata osobu oštećenu dodalo bez njene saglasnosti. Pripadnici policije su preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti identifikovali tri osobe, preduzeli mjere i radnje sa ciljem prikupljanja obavještenja, rasvjetljavanja ovog događaja, te je u toku dalji rad na ovom predmetu, uključujući i pravnu kvalifikaciju i eventualno preduzimanje drugih policijskih ovlašćenja”, naveli su iz Uprave policije.

Podsjećamo, Vuksanović Stanković sinoć je bila meta besprizornih uvreda, gnusnih poruka, mizoginije, prijetnji i poziva na nasilničko ponašanje prema njoj.

Kako je poslanica SDP-a kazala za CdM, njen privatni broj telefona neko je dodavao u više Viber grupa gdje kako bi ona mogla da čita poruke koje joj šalju. U porukama je bilo poziva na nasilje, poruka eksplicitno nasilne seksualne prirode.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Hey
24.10.2022-22:22 22:22

Civilizacijska razlika je medju nama, Crnogorci nikad zenama nijesu prijetili…

Tara
24.10.2022-23:54 23:54

Sve ovo potice od DF..i drugih neo-nacista..srbijanske vjere..To su primitivci..ja to ne bi citala..