Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Umalo sukob u Skupštini: Knežević pozivao Vukovića da izađe napolje

Naime, poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Nikolić sugerisao je potpredsjednici Skupštine Zdenki Popović da revnosnije prati ono što govore pojedini poslanici, dodavši da će sud odlučiti o tome da li je neko lažno svjedočio

Tokom današnje rasprave u Skupštini, došlo je do verbalnog sukoba između poslanika DNP-a Milana Kneževića i poslanika DPS-a Ivana Vukovića.

Naime, poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Nikolić sugerisao je potpredsjednici Skupštine Zdenki Popović da revnosnije prati ono što govore pojedini poslanici, dodavši da će sud odlučiti o tome da li je neko lažno svjedočio.

Poslanik DNP-a Milan Knežević iz klupe je dobacio da ga neće pustiti da o tome priča na način na koji su naučili.

“Ni ti ni Vuković, jer si MI ti skidao imunitet pa mi sad izigravaš nekakvu moralnu gromadu. Pa ćete birat riječi kad pričate o meni, i ti i Vuković i ostala kompanija”, dodao je Knežević.

Poslanik DPS-a Ivan Vuković upitao je Kneževića misli li na njega, nakon čega ga je Knežević pozvao da izađu napolje.

Potpredsjednica Skupštine dala je pauzu od dest minuta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
NBajo
20.12.2023-23:02 23:02

Kako ce nedje Pipun nalecet . Uzgred , nikad nije smio zucnut i pozvati da se nadju nasamo , npr. sa Janovicem . Trt.

Labud
21.12.2023-05:28 05:28

Okuražilo Kneževića predśedništvo Mandića-vojvodu otrcana srpstva Srbije.Pa Mandiću i Kneževiću previše i ono što vi dvojica činite i priznajete za titulu vojvode i pipuna otrcana srpstva i još vše društvo za pare i bogaćenje prevršilo svaku mjeru i popuštanje.Pa svi ste iz ličnog bogaćenja pristali da vam Srbi otrcana srpstva trcaju časno crnogorstvo-kao što su oni trcali srpstvo pokojnim Srbima raške i Nemanjića.Urazumite se i shvatite su vas i vaše društvo i Srbe Srbije rodili isti roditelji među vama zjapi 500g široka i visoka provalija različitog življenja i opstanka-tako da od Crnogorca nema te bližnjeg naroda.Pa još ovi današnji Srbi… Pročitaj više »

RIR
21.12.2023-09:03 09:03

…pravi srbin “junačina”/on da nekoga fizicki napada ?/ – primitivac !
treba ponavljati onaj snimak zasijedanja Skupstine kasno u noc ,kada je bacao i lomijo ispred presjedavajuceg stola -primitivac i umišljeni zabavljač /“dvorska luda “ …/

Anthropos
21.12.2023-10:19 10:19

Potpredsjednica Skupštie izigrava ona “tri proverbijalna majmuna” – ne govori, ne vidi, ne čuje zlo iz svojih redova? Mandić se, izgleda, dokopao predsjedavanja Skupštinom da bi mogao da neograničeno drži svoje prazne vakerle (propovijedi). A onog primitivnog “seljačkog tribuna” niko ne opominje za stalno upadanja u riječ, prekidanja govornika, i “đilkoško” ponašanje?