Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

U Ulcinju i danas bez dogovora

Odbornik koalicije ''Za novi početak'' Ardian Mavrić je rekao novinarima da su današnje konsultacije nastavak opstrukcije

Današnji konsultativni sastanak u cilju sazivanja nastavka konstitutivne sjednice na kojoj će biti naimenovani predsjednik SO Ulcinj i Opštine Ulcinj, je prekinut, a redovan sastanak konstitutivne sjednice biće održan 31. ovog mjeseca, dopisom je informisala odbornike vladajuće većine, predsjedavajuća Jasmina Hasa, najstarija odbornica u SO Ulcinj.

Ona je u dopisu navela da današnjim konsultacijama nijesu prisustvovali predstavnici Koalicije “Za novi početak” i Demokratske Snage – Forca.

Odbornik koalicije “Za novi početak” Ardian Mavrić je rekao novinarima da su današnje konsultacije nastavak opstrukcije, te da namjerno odugovlače sa procedurom izbora novog predsjednika lokalnog parlamenta dodajući da u tome neće uspjeti jer će u narednim danima u skladu sa zakonom, statutom i drugim propisima izabrati novu lokalnu vlast.

Odbornik Force Ilir Čapuni potvrdio je novinarima informaciju da su danas u prostorijama Opštinske službe bili inspektori upravne inspekcije, ali da nema saznanja šta su preduzeli.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve