Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Tufegdžić podnio ostavke na sve funkcije u Demokratskoj Crnoj Gori

Izvori CdM-a su navodili da je Tufegdžić podnio ostavku navodno zbog neslaganaj sa politikokm partije ali su to Demokrarte izričito demantovale

Visoki funkcioner Demokratske Crne Gore Dragan Tufegdžić podnio je ostavku na sve partijske funkcije, ali ostaje u stranci. Tufegdžić je u izjavi za CdM kazao da je ostavku podnio iz ličnih razloga i planova.

“Smatram da nijedna funkcija ne treba da traje vječno i da to bude smisao političkog djelovanja. Ako je to smisao bilo kakvog društveno-političkog aktivizma, onda ništa nema smisla. To sam uvijek mislio, govorio a sada nadam se i potvrdio. Nema svađa, već prijateljskih odnosa. Ja sam u Demokratama, na najvisim politickim funkcijama, nadam se barem malo doprinio promjenama 2020 godine i ovim na predsjednickim izborima. Ljudi vole senzacije, ali ovdje ih nema. Ja sam prije svega slobodan čovjek i želim puno sreće Aleksi i Demokratama. Ostajem član Demokratske Crne Gore”, rekao je Tufegdžić CdM-u.

Izvori CdM-a su navodili da je Tufegdžić podnio ostavku navodno zbog neslaganaj sa politikokm partije ali su to Demokrarte izričito demantovale.

“Apsolutno demantujemo. Dragan Tufegdžić ostaje član Demokrata i zadovoljan je politikom Demokrata, a kao što i sami vidite iz njegovog odgovora, kojeg šaljemo u prilogu, povukao se iz ličnih razloga i planova”, saopštili se CdM-u iz Demokrata.

Tufegdžić je juče razriješen funkcije izvršnog direktora Pošte Crne Gore, kako je saopšteno, na lični zahtjev.

Kako su naveli u saopštenju, u svom zahtjevu naveo je da se povlači sa mjesta izvršnog direktora iz ličnih razloga uz osvrt na dostignuća Pošte Crne Gore tokom njegovog obavljanja funkcije izvršnog direktora.

Tufegdžić je bio je dva puta nosilac Izborne liste na lokalanim izborima održanim 2018. i 2022. godine.

Na Drugom kongresu Demokrata, izabran je za člana Glavnog odbora partije.

Tufegdžić je ranije, prije nego je imenovan za izvršnog direktora Pošte Crne Gore, bio i na poziciji predsjednika Kluba odbornika Demokrata u Skupštini opštine Bar.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve