Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Sekretarka Sekretarijata za inspekcijske poslove Opštine Pljevlja podnijela ostavku na tu funkciju

Ostavku u pisanoj formi Kamberović je podnijela presjedniku Opštine Dariju Vranešu, poslije događaja u vezi sa rušenjem privremenih objekata na Trgu patrijarha Varnave, i optužbi koje je Vraneš iznio na njen račun

Sekretarka Sekretarijata za inspekcijske poslove Opštine Pljevlja Miladinka Kamberović danas je podnijela ostavku na tu funkciju.

Ostavku u pisanoj formi Kamberović je podnijela presjedniku Opštine Dariju Vranešu, poslije događaja u vezi sa rušenjem privremenih objekata na Trgu patrijarha Varnave, i optužbi koje je Vraneš iznio na njen račun.

“Korektno je što su neke kolege shvatile da ne mogu da se iznesu sa problemima i povukle se sa funkcije. Mi nećemo od grada da pravimo kasabu. Nije moguće obavljati funkciju, a ne zamjerati se. Moramo da radimo iskljičivo u intresu Opštine, grada i svih naših građana. Zbog lošeg rada nekih službi mi i poslije 15 godina nemamo rekonstruisan Trg. Tražim od svih kolega starješina maksimalnu odgovotnost, predanost, ažurnost i posvećenost poslu. Niko nije nezamjenjiv. Uređenje grada ne može niko zaustaviti“, kazao je lokalnim medijima Vraneš.

Vršilac dužnosti sekretara za inspekcijske poslove biće imenovan u narednih nekoliko dana.

Vraneš je nedavno prilikom prvog bezuspješnog pokušaja rušenja jednog od privremenih objekata na Trgu patrijarha Varnave optužio pojedine službenike lokalne uprave “da nisu ispunili svoje radne obaveze”.

“U čitavoj priči je poseban problem ponašanje pojedinih opštinskih funkcionera koji ne ispunjavaju svoje radne obaveze. Sekretarka za inspekcijske poslove i pored više mojih upozorenja da na vrijeme traži, pismenim putem asistenciju policije, to nije uradila. Tražiću njenu disciplinsku odgovornost i ostavku”, rekao je tada Vraneš novinarima.

U reagovanju Kuburović je apelovala na Državno tužilaštvo da ispita navode predsjednika Opštine.

Izvor RTNK

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve