Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Svi za naš GRAD, Ćulafić: Stvaraćemo Podgoricu u kojoj će sva djeca imati najbolje uslove za odrastanje i obrazovanje

''Srećna, prosperitetna i uspješna društva se razlikuju od onih drugih po tome što je obrazovanje jedan od ključnih procesa za razvoj i oslobađanje svih potencijala''

Pokret „Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković“ okupio je različite strukture koje obuhvataju političke partije, građanske pokrete i inicijative, kao i veliki broj nezavisnih intelektualaca i pojedinaca dokazanih u oblasti kulture, sporta, umjetnosti, nauke, kao i sve ljude koji vole Podgoricu i spremni su da rade u njenom najboljem interesu.

Dio Pokreta je i Biljana Ćulafić, prosvjetna radnica i stručna saradnica u više javnih ustanova koje se bave kreiranjem i kontrolom kvaliteta crnogorskog obrazovnog sistema.

„Srećna, prosperitetna i uspješna društva se razlikuju od onih drugih po tome što je obrazovanje jedan od ključnih procesa za razvoj i oslobađanje svih potencijala. Kao profesorica sam cijeli radni vijek provela u želji da naša djeca postanu prije svega dobri ljudi, trudeći se da prenesem na njih znanje i ohrabrim ih da ispune sve svoje snove. A Podgorica je i kroz stihove opjevana kao grad u kojem se ostvaruju snovi.

Zbog toga sam odlučila da se pridružim uspješnom timu koji radi za našu Podgoricu svakog dana, svih 365 dana u godini. Koji će i u narednom periodu ispuniti želje naših sugrađanki i sugrađana da žive u gradu koji će imati najbolje uslove za rast i razvoj svakog djeteta – od kvalitetnih škola i vrtića, preko brojnih dječijih i sportskih igrališta do uređenih parkova i zelenih oaza.

Pred nama je još puno posla, ali je ključna stvar napraviti tim odgovornih ljudi koji će rješavati i najveće izazove. Radeći zajednički, svi za naš grad, od Podgorice ćemo i u naredne četiri godine stvarati uspješnu priču, pravi evropski glavni grad, ali i ono što je najbitnije – stvaraćemo Podgoricu u kojoj će sva naša djeca imati najbolje uslove za odrastanje i obrazovanje.

Na taj način, sugurna sam, Podgorica će i dalje biti obrazovni centar Crne Gore kao grad hiljada posvećenih i vrijednih prosvjetnih radnika. Zbog toga je pred nama 23-ćeg oktobra lak izbor – tim predvođen dr Ivanom Vukovićem i lista Svi za naš grad“, zaključila je Ćulafić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve