Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Laković Drašković podržala Pokret svi za naš grad – dr Ivan Vuković

Ona je navela da je, široka građanska platforma je potvrda riješenosti da se za bolju budućnost Podgorice i Crne Gore vrijedi udružiti i boriti

Marijana Laković Drašković, pravnica, podržala je listu Pokreta “Svi za naš grad – dr Ivan Vuković” i pozivala sve one kojima je stalo do napretka Podgorice i njene evropske budućnosti da je takođe podrže.

“Mnoge građane i građanke koji se nalaze na listi “Svi za naš grad” lično poznajem. Oni svojom različitošću, znanjem i iskustvom garantuju da će se naš Glavni grad razvijati u skladu sa evropskim vrijednostima i naročito će držati do demokratije i vladavine prava u Podgorici, do dostojanstva, jednakosti i ljudskih prava svih u Podgorici”, istakla je Laković Drašković.

Ona je navela da je, široka građanska platforma je potvrda riješenosti da se za bolju budućnost Podgorice i Crne Gore vrijedi udružiti i boriti, a građanima ponuditi realne i ostvarljive programe, servise i projekte koji će poboljšati i unaprijediti život svakog građanina i građanke Podgorice.

“To je i motivacija dr Ivana Vukovića, sadašnjeg i budućeg gradonačelnika, koji je preuzeo odgovornost i za buduće generacije predano radeći da se Podgorica i dalje razvija kao moderan, inovativan i praktičan grad koji pruža sigurnost, prilike i kvalitet života svima, grad u kojem se vodi računa o životnoj sredini i zdravlju i grad u kojem sve djelatnosti nailaze na podsticaj i podršku”, navela je Laković Drašković.

Izborni program Pokreta “Svi za naš grad” konkretniji je i jednostavniji od svih drugih. Dok se nacionalisti i populisti pokušavaju grupisati, ponovo pozicionirati i vladati, lista “Svi za naš grad” prihvata različitost, jednakost i pluralizam, a naročito insistira na povjerenju.

“Lista “Svi za naš grad – dr Ivan Vuković” je u stanju da osigura društvenu pravednost i ekonomski prosperitet Podgorice. Naša Podgorica može i postaće predvodnica evropske, građanske, demokratske i pomirene Crne Gore”, zaključila je Laković Drašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve