Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Svetosavska: Podrška policajcima koji danas protestuju i ohrabrenje svim diskriminisanim građanima Podgorice

''Diskriminisani su, nažalost, i oni koji prirodom svoga posla, treba da omoguće bezbjednost i sigurnost građana u našoj državi''

Svetosavska srpska lista u potpunosti podržava protest i današnje zahtjeve policijaca koji su, u organizaciji Nezavisnog sindikata Uprave policije, organizovani u Podgorici.

“Svetosavska uporno skreće pažnju javnosti, mjesecima unazad, da je diskriminacija, po raznim osnovama, jedan od najvećih društvenih problema u glavnom gradu Crne Gore”, kazao je nosilac Svetosavska srpske liste – Saberimo se za Nemanjin grad, Mirko Rmandić.

Diskriminisani su, nažalost, i oni koji prirodom svoga posla, treba da omoguće bezbjednost i sigurnost građana u našoj državi.

Kako je naveo, današnja podrška Svetosavske je ljudski čin, i najmanje ima veze sa aktuelnom predizbornom kampanjom, iako je, ističe”red da tokom upravo ove kampanje svi mi koji učestvujemo na izborima, potenciramo više ljude, odnosno narod, a manje na popločavanje trgova i solarne panele”.

“Prosto je zabrinjavajuće da naši građani, naše komšije, koji čuvaju ustavni poredak, staraju se o javnom redu i miru, bore se protiv kriminala i korupcije, dolaze u situaciju da isključivo protestima moraju skrenuti pažnju na sebe i svoj položaj”, kazao je Rmandić.

On je poručio da će Svetosavska učiniti sve da diskriminisani radnici i građani, bez obzira na vjeru, naciju i političku pripadnost, imaju opštu društvenu podršku.

“ićemo uz njih, vjerujući da sila i nepravda uskoro moraju biti prošlost u Podgorici i Crnoj Gori”, zaključio je Rmandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve