Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Tri policajca povrijeđena u Baru- Varvarima određeno zadržavanje do 72 sata

Primorskom portalu u Osnovnom državnom tužilaštvu Bar je potvrđeno da je četvorici Podgoričana, koji su osumnjičeni da su fizički nasrnuli na policajce, određeno zadržavanje do 72 sata

Sedmorica povređenih, od kojih su tri policajca, epilog je nakon masovne tuče koja se dogodila u nedelju veče u centru Bara. Primorskom portalu u Osnovnom državnom tužilaštvu Bar je potvrđeno da je četvorici Podgoričana, koji su osumnjičeni da su fizički nasrnuli na policajce, određeno zadržavanje do 72 sata.

“Osumnjičenim se na teret stavlja napad na službeno lice u vršenju službene radnje”, saznaje Primorski portal u ODT Bar.

U Opštoj bolnici Bar je potvrđeno da se ljekarima obratilo sedam pacijenta kojima su konstatovane lakše tjelesne povrede.

“Nakon pregleda i ukazane pomoći, upućeni su na kućno liječenje”, kazao je dežurni ljekar u Opštoj bolnici Bar dr Sadat Ličina.

Među povrijeđenima je i trojica policajaca.

Barska policija radi na rasvetetljavanju i identifikaciji aktera masovne tuče. Masovna tuča dogodila se, u nedelju veče, nakon fudbalske utakmice Mornar –Budućnost.

Prema informacijama Primorskog portala, te noći, četvorica Varvara se pod još nejasnim okolnostima nakon utakmice putničkim vozilom uputila ka centru Bara gdje su se sreli sa navijačima Crvene zvezde. Uslijedio je verbalni pa fizički sukob Varvara i Delija, na ulici ispred zgrade “Drina” Goražde. U masovnoj tuči Varvari su zadobili lakše tjelesne povrede.

Prema snimcima koji su viralni oni su uspjeli vozilom da se udalje sa mjesta gdje je bila masovna tuča. Zatim su se odvezli do Sportske dvorane “Topolica” gdje su Varvari fizički napali policajce koji su radili na obezbjeđivanju javnog reda tokom i nakon utakmice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve