Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Sudiji Zoranu Radoviću dodijeljen slučaj državni udar pokušaj terorizma

Podsjetimo, Vijeće Apelacionog suda je ukinulo prvostepenu presudu u slučaju pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora u oktobru 2016. godine i vratilo na ponovno suđenje Višem sudu u Podgorici kao prvostepenom organu, pred potpuno novim sudskim vijećem

Slučaj pokušaj terorizma dodijeljen je sudiji specijalnog odjeljenja Zoranu Radoviću, potvrdila je za CdM savjetnica za odnose s javnošću Višeg suda u Podgorici Aida Muzurović.

Podsjetimo, Vijeće Apelacionog suda je ukinulo prvostepenu presudu u slučaju pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora u oktobru 2016. godine i vratilo na ponovno suđenje Višem sudu u Podgorici kao prvostepenom organu, pred potpuno novim sudskim vijećem.

Vijeće sudije Višeg suda Suzane Mugoše je 9. maja 2019. godine je sve optužene za pokušaj terorizma u Crnoj Gori na dan parlamentarnih izbora u oktobru 2016. godine – dvojicu ruskih državljana, devet državljana Srbije i funkcioneri opozicionog Demokratskog fronta predudom proglasila krivim.

Poslanik DF-a Milan Knežević danas je saopštio kako on i njegov kolega Andrija Mandić i dalje moraju svakog drugog ponedjeljka da se javljaju u Centar bezbjednosti CB.

On je poručio na Twitter-u da bivši komandant srpske žandarmerije Bratislav Dikić i državljanka Srbije Branka Milić još nijesu pušteni na slobodu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve