Utorak, 21 Maja, 2024
Rubrika:

SUBNOR: Bečić pokazao ko će biti njegovi politički istomišljenici

U SUBNORU, kako kažu, vjeruju da su lideru “Mir je naša nacija” bliži “mirotvorci” koji baštine Đurišićeve jurišlije nego nasljednici i poštovaoci crnogorskih partizana i antifašista

Nakon što se predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić juče sreo sa predstavnicima boračke organizacije SOBNOR Crne Gore, reagovali su iz SUBNORA Crne Gore. Navode da se Bečić za prvi susret sa predstavnicima boračkih organizacija odlučio za SOBNOR CG umjesto za SUBNOR i antifašista Crne Gore koji najdosljednije baštini državotvornu i oslobodilačku tradiciju Crne Gore i tekovine Narodnooslobodilačke borbe.

Ističu da su sigurni da nije u pitanju previd, već namjera da mlad i politički neiskusan čovjek pokaže na čijoj je strani i ko su i ko će biti njegovi politički istomišljenici.

U SUBNORU, kako kažu, vjeruju da su lideru “Mir je naša nacija” bliži “mirotvorci” koji baštine Đurišićeve jurišlije nego nasljednici i poštovaoci crnogorskih partizana i antifašista.

“Niko iz SUBNOR-a i antifašisti Crne Gore nije tražio, niti će tražiti prijem kod gospodina Bečića i njemu sličnih lidera političkih stranaka i nosilaca državnih funkcija koji su kako kažu “poslije 30 i 75 godina komunističke diktature, konačno Crnoj Gori donijeli slobodu i pomirenje”. Oni ukidaju Dan pobjede, ravnaju borce za slobodu sa izdajnicima i saradnicima okupatora, oni brane svoje svetinje a mi našu – antifašističkuCrnu Goru”, navodi se u reagovanju SUBNORA.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve