Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Spajić: Pozdravljam akcije SDT-a i SPO-a, ne smije biti povlašćenih

Vlada će, poručuje, u narednom periodu konkretnim mjerama podržati rad Tužilaštva na način što ćemo unaprijediti uslove rada i bezbjednost svih zaposlenih

Odlučna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije kao preduslov za vladavinu prava i najvažniji kriterijum za ubrzanje našeg evropskog puta, ključni je zadatak svih grana vlasti. Na tom putu ne smije biti povlašćenih, bilo da je riječ o bivšim ili sadašnjim nosiocima javnih funkcija, kazao je premijer Milojko Spajić.

“Stoga, pozdravljam akcije Specijalnog državnog tužilaštva i Specijalnog policijskog odjeljenja koje su u službi dostizanja našeg zajedničkog cilja”, ističe Spajić.

Vlada će, poručuje, u narednom periodu konkretnim mjerama podržati rad Tužilaštva na način što ćemo unaprijediti uslove rada i bezbjednost svih zaposlenih.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
18.11.2023-15:45 15:45

Treba dokazati..pa onda hapsiti..Sta bi sa tvojim kripto Valutama..zaduzivanje drzave pod sumnjivim okolnostima 750 miliona€..a nasu avijaciju si bacio na otpad..kao i Aluminiski kombinat..polako..polako i vi cete doci..zbog kradje crnogorske imovine..