Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Spajić – Hrebičkova: Prag ne dovodi u pitanje podršku evropskoj integraciji Crne Gore

Premijer je, kako je navedeno, zahvalio na čestitkama i istakao da su odnosi dvije zemlje dobri te da postoji prostor za unaprjeđenje saradnje u domenu unutrašnjih poslova, finansija i turizma

Zvanični Prag ne dovodi u pitanje podršku evropskoj integraciji Crne Gore. Vjerujemo da promjene mogu donijeti nove, pozitivne tendencije u crnogorsko – evropskim odnosima, kazala je ambasadorka Češke u Podgorici Janina Hrebičkova u toku današnjeg susreta sa premijerom Milojkom Spajićem.

Iz Kabineta premijera kazali su da Hrebičkova je prenijela Spajiću pozdrave predsjednika Vlade Češke Petra Fijale i poželjela uspjeh u radu 44. Vladi.

“Zvanični Prag ne dovodi u pitanje podršku evropskoj integraciji Crne Gore. Vjerujemo da promjene mogu donijeti nove, pozitivne tendencije u crnogorsko – evropskim odnosima” kazala je Hrebičkova.

Premijer je, kako je navedeno, zahvalio na čestitkama i istakao da su odnosi dvije zemlje dobri te da postoji prostor za unaprjeđenje saradnje u domenu unutrašnjih poslova, finansija i turizma.

“Podrška Češke evropskom putu Crne Gore, od velikog je značaja kako na političkom tako i na ekspertskom planu”, kazao je Spajić.

U kontekstu aktuelnih prilika u zemlji sagovornici su, između ostalog, razgovarali o Popisu stanovništva.

”Otvoreni smo prema svim dobronamjernim pojedincima i organizacijama koje žele dobro Crnoj Gori”, zaključio je premijer.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve