Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Spajić: Evropa Sad 2 počinje novom 2024. godinom, sve ide po planu

''Ostali penzioneri će u januaru imati blago povećanje kroz usklađivanje, ali će i oni u budućnosti imati značajniji rast, po završetku reformi u fondu PIO''

Premijer Milojko Spajić kazao je da Evropa Sad 2 počinje novom 2024. godinom, te da će već od januara 74.000 penzionera osjetiti najveći efekat, povećanjem minimalne penzije na 450€.

”Ostali penzioneri će u januaru imati blago povećanje kroz usklađivanje, ali će i oni u budućnosti imati značajniji rast, po završetku reformi u fondu PIO”, napisao je Spajić na mreži Iks (X).

Kako je kazao, minimalna zarada od 700 eura i prosječna zarada od 1.000€ će se takođe ostvariti u predviđenim rokovima.

”Sve ide po planu”, rekao je premijer.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
31.12.2023-15:44 15:44

Plan velikosrpskog okupatorua ostvarujejš savršeno! Crna Gora je sve manja i manja! Drnogorcima i Crnogorkama je svee tjesnije u njihovoj Crnoj Gori, u kojoj ih držiš ka u geto! EVROPA NULA CRNA GORA POČELA JE 1918. eVROPA SAD 1, POČELA JE FURIOZNIM POVEĆANJEM PLATA, A JOŠ FURIOZNIJOM INFLACIJOM, MATERIJALNO, I MASOVNIM UDAROM NA CRNU gORU, CRNOGOORKE I CRNOGORCE, IDENTITETSKI. EVROPA SAD 2, SVE TEČE PO PLANU. NESTANAK CRNE GORE, CRNOGORACA I CRNOGORKI, OKUPACIJA CRNE GORE OD SRBIJE JE NEPOKOLEBLJIVO IZVJESNA!
REFORME TI N VALJAJU PET PARA! PRESIPANJE IZ PRAZNOG U PRAZNIJE.