Petak, 10 Maja, 2024
Rubrika:

Socijaldemokrate: Rast podrške dodatno obavezuje

Dodaju da će im porast biti dodatan podstrek da u narednom periodu rade više, kako bi, kako dodaju, opravdali podršku građana

Predsjedništvo Socijaldemokrata razmotrilo je plan aktivnosti do kraja godine. kako je saopšteno, Predsjedništvo je zadovoljno radom svih opštinskih odbora.

“Konstatovan je konstantan porast rejtinga partije, koji se u kontinuitetu potvrđuje u svim istraživanjima, uključujući i posljednje, CEDEM-ovo, prema kojem Socijaldemokrate bilježe rast sa 4% na 5,3%.

Konstantan trend rasta podrške koji partija bilježi od osnivanja do danas, koji je registrovan u svakom istraživanju javnog mnjenja, a potvrđen na svim izborima, predstavlja rezultat rada naših funkcionera na državnom i lokalnom nivou, ispunjavanja programskih obećanja koja smo dali građanima, odnosno vođenja dosljedne i principijelne politike. Tome svjedoči i navedeno CEDEM-ovo istraživanje u kojem, za nepunih pola godine, naša partija bilježi porast podrške od preko 30%”, saopšteno je iz te partije.

Dodaju da će im porast biti dodatan podstrek da u narednom periodu rade više, kako bi, kako dodaju, opravdali podršku građana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve