Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Trenutno imamo preko četiri odsto podrške i rastemo

''SNP je kao ozbiljna politička partija koja traje već 25 godina, ozbiljno ušla u ovaj izborni proces i između ostalog, angažovala kredibilnu agenciju za istraživanje javnog mnjenja''

Socijalistička narodna partija (SNP) trenutno ima više od četiri odsto podrške građana, i trend rasta, saopšteno je iz ove partije povodom danas objavljenog istraživanja CEDEM-a.

Kako navode iz SNP-a ovo su podaci jedne od najkredfiblnijih regionalnih agencija za istraživanje javnog mnijenja na datum 9. maj.

“SNP je kao ozbiljna politička partija koja traje već 25 godina, ozbiljno ušla u ovaj izborni proces i između ostalog, angažovala kredibilnu agenciju za istraživanje javnog mnjenja. Podaci koje dobijamo od ove agencije, poklapaju se našim informacijama sa terena. Ne samo da imamo podršku naših tradicionalnih članova i simpatizera, već se SNP-u vraćaju i oni koji su proteklih godina prešli u druge političke subjekte, gdje su se ozbiljno razočarali. Naravno, da su naša vrata uvijek širom otvorena svima koji baštine naše vrijednosti i svi su dobrodošli”, navode iz SNP-a.

U SNP-u kažu da neće komentarisati istraživanje CEDEM-a.

“Dovoljno je samo da pogledamo koliko su njihova, navodna istraživanja, u prošlosti bila tačna,” zaključuju iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve