Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

SNP: Pozivamo sve da doprinesu smirivanju tenzija

Pozivamo Mila Đukanovića da odmah prekine sa pokušajima radikalizacije procesa u crnogorskom društvu i politici i da mirno prihvati činjenicu da se njegov mandat predsjednika države primakao samom kraju

Osuđujemo današnje nasilje pristalica Mila Đukanovića ispred Skupštine Crne Gore, poručuju iz SNP-a.

“Ekstremizam i divljanje neće biti tolerisani.

Pozivamo Mila Đukanovića da odmah prekine sa pokušajima radikalizacije procesa u crnogorskom društvu i politici i da mirno prihvati činjenicu da se njegov mandat predsjednika države primakao samom kraju.

Građanima poručujemo da će država osigurati mir, stabilnost i red i da će naša demokratija nastaviti da se razvija na temeljima ideala one velike avgustovske pobjede iz 2020. godine”, navode u saopštenju.

Dosta je, kažu, bilo izazivanja podjela i stvaranja tenzija među narodom da bi se čuvale privilegije, uništavala država a pojedinci enormno bogatili, razvijao kriminal i korupcija, a narod sve više siromašio.

“Svako ima pravo na protest, ali nema pravo na nasilje i širenje mržnje. Ekstremizam i nasilje ne smiju biti tolerisani ko god bio taj koji se njima služi.

Pozivamo sve da doprinesu smirivanju tenzija i da shvate da je demokratija počela svoj razvoj u Crnoj Gori.

Niko nema pravo da zloupotrebljava svoje pristalice radi svoje fotelje i neprestane želje da državu drži u stanju političke nestabilnosti u pokušaju da zaustavi vraćanje države u pravne okvire kao preduslovu za ulazak u EU”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bella
12.12.2022-19:26 19:26

Mrs prodane duse. Vi nekome nesto da kazete, posrbice…

RIR
12.12.2022-20:45 20:45

…sad kad ste digli ruke i glasate ,da rusite Zakonom USTAV i stvarate haos VI da apelujete na smirivanje -skojim pravom kad ste uzročnik vi i vaša četnicka braca…