Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP pita RTCG: Da li je iko osim delegacije Glavnog grada položio vijenac na spomenik na Gorici

''Da je u pitanju lokalni medij, i nekako bi se mogao razumjeti ovaj gaf, ali u pitanju je državna televizija, Javni servis svih građana, kako im i u kartonu piše'', kazao je poslanik SNP-a Dragan Ivanović

Socijalistička narodna partija pita Javni servis tj. ”RTCG da li je još neko danas na Gorici položio vijenac na spomenik Palom borcu ili je to samo bila delegacija Glavnog grada na čelu sa gradonačelnikom Ivanom Vukovićem koji je bio u društvu predstavnika SUBNOR-a i UBNOR-a koji se već godinama predstavljaju kao legitimni predstavnici udruženja boraca?”

”Da je u pitanju lokalni medij, i nekako bi se mogao razumjeti ovaj gaf, ali u pitanju je državna televizija, Javni servis svih građana, kako im i u kartonu piše”, kazao je poslanik SNP-a Dragan Ivanović.

Građanima Crne Gore, kako dodaje, jasno je da se Javni servis ne ponaša profesionalno već decenijama unazad ali od septembarskih promjena, tvrdi Ivanocić, njihov odnos prema profesiji ravan je nuli.

”Danas je Spomenik na Gorici posjetilo makar pet delegacija uključujući i delegaciju Socijalističke narodne partije Crne Gore koja tradiocionalno sa predstavnicima SOBNOR-a polaže vijenac , kako na današnji dan, tako i na svaki značajan datum naše slavne istorije. Iz Javnog servisa se mogu pravdati time da njihove kamere nisu zabilježile momenat kada je naša delegacija položila vijenac, ali je o tom događaju svaki medij obaviješten preko našeg Medijskog centra, sa sve tekstom i fotografijom”, zaključio je Ivanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Gaga
19.12.2020-19:03 19:03

Ivanoviću , najpametniji si kad ćutiš .Viđeli smo koliko ste odani CG veljisrbi . Srami te se!

borko
19.12.2020-20:29 20:29

Bivši policajac… Jedan od kandidata za po dubini…