Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Napad na državne zvaničnike ne služi na čast Cetinjanima

Pozvali su i na smirivanje strasti u Nikšiću i apelovali na sve učesnike izbora da učine sve što je moguće kako bi se uzavrela situacija u gradu stabilizovala

Socijalistička narodna partija najoštrije je osudila današnji napad građana Cetinja na premijera Zdravka Krivokapića i predstavnike Vlade, ističući da nedolično ponašanje prema državnim zvaničnicima, koji su došli da polože vijenac na grob kralja Nikole, ne služi na čast ni Cetinjanima, ni slavom ovjenčanom Cetinju, ali ni Crnoj Gori u cjelini.

“Podržavaoci bivše vlasti konačno moraju shvatiti da su se desile promjene u Crnoj Gori, i to kao izraz demokratske volje građana na izborima 30. avgusta, i početi da se ponašaju u skladu sa tim. Nikakve demonstracije, provokacije i pogrdne pjesme i povici to ne mogu izmijeniti”, navode u toj partiji.

Pozvali su i na smirivanje strasti u Nikšiću i apelovali na sve učesnike izbora da učine sve što je moguće kako bi se uzavrela situacija u gradu stabilizovala.

“Oči domaće i međunarodne javnosti su uprte u Nikšić. Vrijeme je da pokažemo da smo dovoljno napredovali u demokratskom i civilizacijskom smislu da nam se situacije kojima svjedočimo poslednjih dana ne bi ponavljale”, poručuju iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
SRBO
02.03.2021-15:14 15:14

SNP-Cetinjani nikad nijesu bili CETNICI NITI CE TO IKAD Biti SNP-DF Cetinjanima Sluzi na cast da svakom zabrani da seta po Cetinju ko BLATI I NE POSTUJE NJENA OBELEZJA I VRIJEDNOSTI – AMANET OSTAVLJENA OD KRALJA!

borko
02.03.2021-15:56 15:56

Sljedeći put ih dočekati ka što je dočekan kralj Aca palikuća 1925 godine zavorenih vrata i škura na prozorima i pustim ulicama ili kordonom ljudi okrenute stražnjice prema ulici kuda prolaze…

ćipur
03.03.2021-10:01 10:01

sram vas i stid bilo od ceka ocete kad obraza nemate
casno je podrzavat ovaj cin podoljuba i nesrecnog dritana zarad fotelje e jadni ste da jadnio bit ne mozete
em dan kasnije
em trobojka
uz svu policiju i naoruzanje kada je bejrut a ne cetinje
to je vama normalno to su promjene i to je demokratija
snp je vazda bio prisipetlja pa i ostao pi