Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Mirne litije neki pokušavaju predstaviti u političkom svjetlu

Socijalistička narodna partija Crne Gore najoštrije demantovala je navode u vezi sa navodnim koalicijama u opoziciji

Socijalistička narodna partija Crne Gore najoštrije demantovala je navode u vezi sa navodnim koalicijama u opoziciji.

foto SNP

“Odgovorno tvrdimo da niti nas je ko zvao na ovakvu vrstu sastanka, niti smo u saznanju da su uopšte i održavani”, saopšteno je iz SNP-a.

U SNP-u ocjenjuju da je taj tekst, još jedan u nizu propalih pokušaja da se dostojanstvene, mirne litije pokušaju predstaviti u političkom svijetlu.

“Ovakvi i slični tekstovi neće proći, jer je jasno da su usmjereni na diskreditaciju litija. Smisao litija neće moći učiniti drugačijim. Svima u Crnoj Gori je više nego jasno da je Milu Đukanoviću i DPS-u isključivi interes opstanak na vlasti uz korištenje metode stvaranja podjela. Sjetimo se da su im bili neprijatelji i Muslimani i Crnogorci i Hrvati, a sada i pravoslavci – Srbi i Crnogorci. Naprasno, oni su odnedavno montenegrini i komite, a sve zavisno od perioda i vremena kad je to bilo potrebno za ostvarenje njihovih ličnih i političkih ciljeva. I pored svega, narod prkosi DPS mašineriji, kojoj dolazi kraj i koja će morati da položi račune za krađu, uništenje crnogorske ekonomije, standarda, vrijednosti i svega čega su se dohvatili u poslednjih 20-ak godina”, navode između ostalog u SNP-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve