Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

SNP: Đukanović se krije iza patriota i komita

SNP CG želi da svečani čin ustoličenja mitropolita Joanikija protekne u najboljem redu

Današnja izjava Mila Đukanovića da će biti na Cetinju 5. septembra kako bi “branio čast Crne Gore” nedvosmislena je potvrda našeg ranije iznijetog stava da iza cijele ujdurme oko ustoličenja mitropolita Joanikija stoji upravo Đukanović i njegova Demokratska partija socijalista, smatraju u Socijalističkoj narodnoj partiji (SNP).

“Kao mnogo puta u karijeri, Đukanović se i ovog puta sakrio iza tzv. patriota i komita, pokušavajući da zamaže oči, prije svega, međunarodnoj javnosti da je on glavni inspirator protesta protiv intronizacije našeg mitropolita. Ipak, kako narodna mudrost kaže, “u laži su kratke noge”, a to je danas Đukanović i pokazao.”

Ovaj prevaziđeni političar, koji još uvijek vjeruje da vodi glavnu riječ u Crnoj Gori, ne zaslužuje da bude na funkciji koju trenutno pokriva. Koliko je on daleko od realnosti govori upravo pokušaj da, zajedno sa svojim, svakog dana sve malobrojnijim pristalicama, određuje mjesto ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog!”, navodi se u saopštenju SNP-a.

U SNP-u kažu da se nadaju da će “uskoro u našoj državi profunkcionisati i Tužilaštvo, ali nezavisno, nepristrasno i profesionalno, pred kojim će Đukanović morati da objasni današnji poziv na pobunu protiv jednog tradicionalnog, viševjekovnog vjerskog čina koji je utemeljen na Cetinju”.

“Na kraju, SNP CG želi da svečani čin ustoličenja mitropolita Joanikija protekne u najboljem redu, u duhu istinskih hrišćanskih vrijednosti, koje će, sigurni smo, nadvladati Đukanovićev sistem laži, prevara i krađe”, zaključuju iz partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Gledam
28.08.2021-20:42 20:42

Vi, iz SNP , prodane ste vragu duše !

Gojko
28.08.2021-21:54 21:54

Milo će vas naučiti pameti bando četnička .ovako ste sa hitlerovim vojnicima uveli prvog joanikija u cetinjski manastir.poslije rata tito ga obrija na suvo

Nikola
29.08.2021-04:32 04:32

Tzv ljufi iz snp se kriju iza prkna picoustog im gospodara. Pusteni s lanca pa laju li laju.