Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Slobov mitingaš i repriza devedesetih

Danas Srbijom vlada kopija Miloševića i lik koji lažima želi da štiti fantomski srpski narod po komšiluku, a koji je opet navodno ugrožen od izmišljenog neprijatelja! Ideologija je u dlaku ista, ali su metode mnogo podmuklije i softiciranije.

Piše: Milutin Cerović

Kako pred smrt ljudi postaju istinoljubivi! U intervjuu dok se borio sa bolešću, sada već pokojni Miroslav Šolević, glavni Miloševićev mitingaš i propagandista, otvorio je dušu i rekao je sledeće:

Sve u vezi mitinga u Gračanici te 89. godine smo lagali i izmišljali.

Izmislili smo dva miliona na tom izvikanom mitingu, a bilo ih je deset puta manje.

Izmislili smo da nas je policija tukla.

Bilo je suprotno, ja sam dovezao dve prikolice pune kamenja, koje je narod koristio da gađa policiju na Kosovu, a policija je morala da se brani.

A mi smo Milošavića slagali da nas policija tuče iz čista mira.

Tada se Milošević uplašio i prebledeo kao krpa kada sam mu rekao da izađe napolje iz zgrade gde je održao govor sa onom čuvenom rečenicom: Niko ne sme da vas bije!?

Tek kada je čuo aplauze okupljenih zbog te izjave, on se posle malo ohrabrio.

Šta je zanimljivo ovde?

Kao prvo, Milošević je bio velika kukavica, a takvi znaju da budi opakiji od bilo kojeg hrabrog čoveka.

Šta je još zanimljivo oko dolaska Miloševića na vlast krajem 80-tih godina?

Sve je bila laž i izmišljotina oko ugroženosti Srba na Kosovu.

Isti slučaj imamo i danas.

Sve je inscenirano i digli smo silni narod na temeljima brutalnih laži, besedi prvi srpski mitingaš, i gle čuda – jedino ko je mnogo postradao zbog tih laži je totalno izmanipulisani narod, a nijedan jedini političar nije imao štete od ove kolosalne prevare tog istog naroda.

Jedino pisac ovih redova je još od te 1987. godine svaki dan govorio da je sve to laž, da na mitinzima uveličavaju broj prisutnih za desetinu puta itd.

Ne hvali se pisac ovih redova zbog toga, nego se žali.

Na samom kraju treba konstatovati i ovo:

Danas Srbijom vlada kopija Miloševića i lik koji lažima želi da štiti fantomski srpski narod po komšiluku, a koji je opet navodno ugrožen od izmišljenog neprijatelja!

Ideologija je u dlaku ista, ali su metode mnogo podmuklije i softiciranije.

Sada se za okupaciju tuđih teritorija i naroda koriste mediji, velike pare, popovi, crkvena infrastruktura kao verska kamuflaža za iste poslove kao i svih 90-tih godina.

Rasplet ove reprizine reprize na Balkanu se očekuje posle   završetka onog krvavog  rata koji se trenutno vodi u Ukrajini. Fakat.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dragan
05.09.2023-09:37 09:37

Svaka cast Gospodine! Respekt!

RIR
05.09.2023-20:40 20:40

…KUCO CEROVIC ,tako je ! Interesantan tekst ,kao uvijek-tako onaj pok.Šolevic -pravi Srbin onaj iz onih Ćosicevih”laz je u bicu srbina ,laz je drzavni interes Srbije “itd.itd-začudo da je saopstio naknadno istinu…brat mi je bio u NK kad je Šolevic ,dolazio sa svitom sa Kosova tzv”buđenje naroda “…u neposrednoj blizini mog brata jedan je uzviknuo “oćemo gusle” A odmah uveče RTV objavila da je uzvikivano “oćemo Ruse “- LAŽ trenutna potreba za takvom lazi-prava srpska sitna laž… DaBogda i ova klerofašistička hajka na CG prosla kao ona u to vrijeme … Cerovicu ,začudo nema komentara “botova SS”-neko “iščašenje “i nemoze… Pročitaj više »