Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

POČELO JE: Slavlje na ulicama uz trobojke i tri prsta za Milatovića, okupljanje ispred Hrama

Na ulicama crnogorskih gradova se slavi, a dominiraju trobojke i podignuta tri prsta njegovih pristalica

Jakov Milatović novi je predsjednik Crne Gore, a ”srpski svet” koji ga je podržao je već počeo da se budi.

Podsjetimo, Milatović je dobio podršku od Aleksandra Vučića, Dragana Šolaka, zatim Vojislava Šešelja, Andrije Mandića, odbjeglog biznismena Duška Kneževića koji mu je plaćao školovanje, kriptočetnika iz Demokrata, propagatora genocida nad Crnogorcima Aleksandra Rakovića… I naravno bio je favorit svetosavske sekte (SS) poznate pod akronimom SPC.

Proslava ispred Hrama

Više stotina građana okupilo se ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici gdje proslavljaju pobjedu Jakova Milatovića na predsjedničkim izborima.

Građani su zauzeli dio Bulevara Džordža Vašingtona, dok je na plato ispred Hrama popunjen parkiranim vozilima. Okupljeni građani nose trobojke, a naš fotoreporter uoči je samo jednu crnogorsku zastavu i nekoliko zastava Demokratske Crne Gore. Pjevaju “Kosovo je Srbija”, “Crna Gora i Srbija to je jedna familija” i srpske nacionalističke pjesme.

Ispred Hrama konstantno pristižu građani, a okupljeni očekuju da im se pridruže i građani koji se nalaze ispred štaba Pokreta “Evropa sad”. Među građanima je i poslanik Ujedinjene Vladimir Dobričanin.

Policija pokušava da reguliše saobraćaj, ali sa velikom poteškom na raskrsnici bulevara Džordža Vašingtona i Svetog Petra Cetinjskog.

foto Pobjeda

Na ulicama crnogorskih gradova se slavi, a ne čudi što dominiraju trobojke i podignuta tri prsta njegovih pristalica.

U nastavku pogledajte snimke.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pe Pera
03.04.2023-08:29 08:29

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO