Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Škrelja: Abazović svojim neznanjem nastavlja da blamira našu državu

Da sve bude apsurdnije, novi šamar Vladi, tačnije Abazoviću, koordinatoru za bezbjednost, ovog puta stigao je od Aleksandra Vulina, o kojem ne treba mnogo trošiti riječi, rekao je Škrelja

Vlada Crne Gore očigledno predano i istrajno radi samo na polju sopstvenog blamiranja, saopštio je Luiđ Škrelja, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

“Danas je javnost doznala da Vlada Crne Gore očekuje da druge države tragaju za našim državljanima, iako za njima nije raspisana potjernica”, rekao je Škrelja.

Poslanik DPS-a ističe da “da sve bude apsurdnije, novi šamar Vladi, tačnije Abazoviću, koordinatoru za bezbjednost, ovog puta stigao je od Aleksandra Vulina, o kojem ne treba mnogo trošiti riječi”.

“Nakon slučaja “Simijanović”, imenovanja ličnosti koje su kompromitovale saradnju sa NATO, skandaloznog odavanja tajnih podataka za koje je krivica svaljena na “službenicu”, pokušaja miješanja u rad sudske grane vlasti, brojnih kritika sa međunarodnih adresa, ispostavilo se kako naši “eksperti” za bezbjednost nemaju predstavu ni o elementarnim procedurama. I zato, stigla ih je zaslužena kazna: lekcije im drži jedan Aleksandar Vulin”, zaključuje Škrelja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Radivoje
30.04.2021-17:10 17:10

Nije Dritko pogrijesio. On misli da smo vec sada ista drzava!!!!!!!!!!!!

Krsto
04.05.2021-09:07 09:07

Dritko se brine za Crnu Goru kao i svaki lopov za drzavu…Njega nije biriga ni za Albance..A I zasto bi kad on nije Albanac, vec Askalija-Albanizirani Rom …Abazovici su se u Ulcinj doselili pedesetih godina iz Medvedje…