Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Šehović: Proglasiti dane žalosti u Crnoj Gori

Šehović he u ime Socijaldemokrata Crna Gore izrazio najdublje saučešće porodicama tragično stradalih i svim građanima Srbije

Nijemi pred nasiljem i smrtima koje su se u posljednjih nekoliko dana izdešavale, te svjesni da je za ovo momenat da pokažemo istinsku podršku jedni drugima, tražimo od Vlade Crne Gore da se u Crnoj Gori proglase dani žalosti zbog tragičnih dešavanja u Srbiji, saopštio je prerdsjednik SD-a Damir Šehović.

Kako je kazao, cijenimo da bi to bio kako gest solidarnosti u ovim teškim vremenima, tako i opomena za buduća vremena u kojima ćemo, nadam se, svi zajedno imati više mudrosti i snage da zajedno kreiramo zdravu društvenu atmosferu koja nam je tako nasušno potrebna.

“Ovo je momenat koji zahtijeva okretanje novog lista. Novu društvenu dinamiku čitavog regiona, inovirani pristup problemima mladih i politiku zajedništva. Kad ćemo ako ne sad”, poručio je Šehović.

On je, u ime Socijaldemokrata Crna Gore još jednom izrazio najdublje saučešće porodicama tragično stradalih i svim građanima Srbije, uvjeren da će Crna Gora biti istinska podrška svojim susjedima, ali i da će i sama, zajedno sa svim susjedima, najzad naučiti neke od, “nazalost, najtežih lekcija”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
05.05.2023-13:29 13:29

Nešto se ne śećam da se u Srbiji proglašava dan žalosti kad je desila tragedija na Cetinju.

razumijem
05.05.2023-14:20 14:20

brigu i humanost ali neke stvari se ne nikako rade. Svakome normalnome je žao sto se ovo dogodilo i tu ne treba mnogo iskazati humanost na drugi način a da ne povrijedis pravne propise svoje države. To pravo da odreedi dan žalosti im samo država u kojoj se desilo takva tragedija i nikakk neka sruga država, zato smstram ovo ishitrenim stavom da ne kažem neku drugu stvar..