Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Šehović: Katolički Božić je simbol mira

Šehović se u čestitki osvrnuo na univerzalne vrijednosti saosjećanja, solidarnosti i zajedništva, navodeći značaj poštovanja različitosti i njegovanja svih onih vrlina i znamenitosti koje obogaćuju  crnogorsko društvo i predstavljaju bitnu komponentu građanskog bića države

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Damir Šehović čestitao je nastupajući Božić svim vjernicima koji ovaj praznik slave po Gregorijanskom kalendaru.

Šehović se u čestitki osvrnuo na univerzalne vrijednosti saosjećanja, solidarnosti i zajedništva, navodeći značaj poštovanja različitosti i njegovanja svih onih vrlina i znamenitosti koje obogaćuju  crnogorsko društvo i predstavljaju bitnu komponentu građanskog bića države.

“Katolički Božić koji je simbol mira, međusobnog uvažavanja, pomaganja i empatije, želim da provedete u duhu tolerancije i jedinstva. Takođe, koristim priliku da u atmosferi praznične harmonije podsjetim na značaj saradnje, razumijevanja i uzajamne podrške, koji su osnova izgradnje boljeg, pravednijeg i uspješnijeg društva, ali i podsticaj da zajednički prevazilazimo sve izazove”, naveo je Šehović u čestitki.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve