Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Šehović: Izborni rezultati pokazali da je ideja građanske države sačuvana

Prema njegovim riječima, apsolutno je jasno da stabilne evropske Vlade, kao ni više nego potrebne političke stabilnosti, nema bez koalicije Zajedno

Veoma dobar rezultat koalicije “Zajedno” predstavlja najbolju potvrdu da je ideja građanske Crna Gora sačuvana, uprkos svim izazovima, ali i željama i nastojanjima aktuelne vlasti da je u potpunosti uruši, prokomentarisao je izborne rezultate predsjednik Socijaldemokrata Damir Šehović.

“Rezultati izbora su pokazali i da je socijaldemokratska ideja takođe sačuvana, budući da će Socijaldemokrate i u budućem sazivu Skupštine Crne Gore izvjesno imati sopstveni poslanički klub, odnosno tri poslanička mandata, koliko smo imali i u aktuelnom sazivu parlamenta”, kazao je Šehović.

Prema njegovim riječima, apsolutno je jasno da stabilne evropske Vlade, kao ni više nego potrebne političke stabilnosti, nema bez koalicije “Zajedno”

“Čestitam nosiocu naše liste Danijelu Živkoviću, ali i svim kandidatima za poslanike. Samo zajedno možemo u budućnost”, poručio je Šehović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Filip
12.06.2023-01:54 01:54

Ajde jednom samostalno na izbore … Zavrsio bi ko Medo

Merlin
12.06.2023-07:01 07:01

Ahahha, raspadaju ti se građanske gluposti u koje verujete samo još vi i bosanski muslimani…