Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

SDP nastavlja kampanju napada na Ivana Brajovića

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović je, nažalost, od Skupštine napravio parlamentarnu karikaturu, a od sebe ozbiljnog kandidata da zamijeni Svetozara Marovića, tvrde u SDP-u

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović je, nažalost, od Skupštine napravio parlamentarnu karikaturu, a od sebe ozbiljnog kandidata da zamijeni Svetozara Marovića, tvrde u SDP-u. SDP na ovaj način nastavlja kampanju napada na Brajovića, o čemu je portal Aktuelno prvi pisao.

foto SDP

Podsjetimo, Brajović je danas rekao da njegova ideja bila da se na današnjem sastanku predstavnika vladajuće partije i opozicije dogovori novi krug razgovora i poboljšanja izbornog ambijenta.

Kako navode, jedino je Marović više od njega bio na razgovorima kod specijalnih tužilaca.

“Takav predsjednik Skupštine nema autoritet da vodi ozbiljan politički dijalog. Zbog toga je bolje da umjesto inicijativa pogleda koji slučajevi visoke korupcije su prioritet na kojem insistiraju evroatlanski partneri naše države. Organizovani kriminal i pranje novca ne mogu da idu zajedno sa ozbiljnim političkim dijalogom i zbog toga Brajović “ozbiljan” dijalog može da vodi samo sa SDT i u tom dijalogu da odgovora na “teška” pitanja”, zaključuje se u saopštenju SDP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve