Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

SD najoštrije osuđuje prijetnje upućene Adrijanu Vuksanoviću

Socijaldemokrate Crne Gore najoštrije osuđuju uvrede i prijetnje upućene predsjedniku Hrvatske građanske inicijative, Adrijanu Vuksanoviću, saopšteno je iz te stranke

Socijaldemokrate Crne Gore najoštrije osuđuju uvrede i prijetnje upućene predsjedniku Hrvatske građanske inicijative, Adrijanu Vuksanoviću, saopšteno je iz te stranke.

“Ovakvi izlivi mržnje, ali i ugrožavanje bezbjednosti opozicionih političara, posebno onih koji dolaze iz redova manjinskih naroda, od 30. avgusta postalo je sasvim uobičajeno u Crnoj Gori. Uobičajeno je postalo i ćutanje i nereagovanje nadležnih institucija, kao i partija vladajuće većine od kojih neke ovakvo ponašanje podstiču i opravdavaju.

Ovim putem apelujemo na nadležne da što hitnije pronađu i procesuiraju akte ovog gnusnog čina, te da preduzmu sve potrebne mjere i radnje, u skladu sa zakonom, da zaštite bezbjednost gospodina Vuksanovića”, navode iz SD-a.

Podsjećaju da su dvije ministarke zbog sličnih, ali značajno blažih situacija, dobile policijsko obezbjeđenje.

“Zašto onda nadležni ćute u slučaju opozicionog političara, poslanika u Parlamentu u prošlom mandatu i predstavnika jednog manjinskog naroda?”, pitaju iz SD-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve