Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

SD: Kao što Crna Gora ne postoji bez Cetinja, tako ni Cetinje ne postoji bez Cetinjanki i Cetinjana

Andreju Miloviću, njegovom šefu Jakovu Milatoviću, kao i svim onima koji misle da Cetinje mogu dekontaminirati i očistiti od patriotizma i ljubavi prema Crnoj Gori SD poručuje samo jedno – grdno ste se prevarili

Nije prošlo dugo vremena, a funkcioner Pokreta Evropa sad, Andrej Milović, po ugledu na svoje koalicione partnere, udario je na Cetinje i njegove stanovnike, saopštile su Socijaldemokrate.

“Milović bi, valjda po receptu Dritana Abazovića i Filipa Adžića, a u sprezi sa Petrom Kneževićem i kriminalnim grupama “na telefonu”, Cetinje dekontaminirao. Smatrajući, valjda, da Cetinjanke i Cetinjani čije su porodice stvarale ovaj grad i ovu državu, kontaminiraju Prijestonicu”, navodi SD.

Andreju Miloviću, njegovom šefu Jakovu Milatoviću, kao i svim onima koji misle da Cetinje mogu dekontaminirati i očistiti od patriotizma i ljubavi prema Crnoj Gori SD poručuje samo jedno – grdno ste se prevarili.

“Preguralo je ovo Cetinje i teže trenutke i ljuće neprijatelje od vas takvih kakvi ste, pa ćete i vi, pognute glave, napustiti ovaj grad svaki put kad pokušate da ga “dekontaminirate”. Ne pomažu ni suzavci, ni šok bombe, ni gumeni meci, to ste valjda shvatili 5. septembra 2021. godine. Jedna stvar se Miloviću omakla i za to je u pravu – Crna Gora bez Cetinja ne postoji. Ali Milović i svi njemu slični moraju znati – kao što Crna Gora ne postoji bez Cetinja, tako ni Cetinje ne postoji bez Cetinjanki i Cetinjana”, ističe SD.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve