Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

SD: Dolazak Abazovića na poziciju premijera najveći skandal koji je zadesio Crnu Goru

Ističu da ne znaju koji Abazović laže, a koji stvarno priča ono što misli

Kratak je put od “odlaska ministara u svoje ime, na šta imaju pravo” do “skandala i priprema za predstojeće izbore. Kratak, ako za mišljenje pitate odlazećeg premijera Dritana Abazovića, saopštile su Socijaldemokrate.

“Nevjerovatno je koliko je čovjek sposoban da se pogubi u sopstvenim lažima i izmišljotinama. Prije samo nekoliko dana, odlazak ministara pravde i finansija, od kojih je jedan išao u ime Vlade, drugi u svoje ime, a obojica, naravno, o trošku građana, bio je njihovo pravo i ništa sporno. Sinoć, nervozan usljed određenih okolnosti koje ukazuju da je bilo pjesme u tužilaštvu, Abazović nešto drugačije gleda na ovu temu. Sada je odlazak ministara skandal i u službi predizborne kampanje. A do juče je ovaj političko besramnik tražio aplauz za prisustvo u Potočarima”, naveo je SD.

Ističu da ne znaju koji Abazović laže, a koji stvarno priča ono što misli.

“Iz iskustva bismo rekli, nijedan, mada ga sada već počinjemo i sažaljevati jer nam djeluje da odlazeći premijer i sam počinje vjerovati u sopstvene laži. Bilo kako bilo, sami dolazak Dritana Abazovića na poziciju premijera najveći je skandal koji je zadesio Crnu Goru”, zaključuje SD.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve