Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Šćekić: Nećemo smjenjivati ministre sa DPS-om

On je poručio da SNP nikada neće zajedno sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) glasati za smjenu bilo kog ministra u Vladi

Poslanici Socijalističke narodne partije SNP neće glasati za smjenu ministra pravde i ljudskih prava Vladimira Leposavića, kazao je potpredsjednik te stranke Dragoslav Šćekić, koji se nada dogovoru koji će sačuvati Vladu, piše Dan.

On je poručio da SNP nikada neće zajedno sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) glasati za smjenu bilo kog ministra u Vladi.

“Naš stav je vrlo jasan: nikada zajedno sa DPS nećemo glasati protiv bilo kog člana Vlade. Nećemo mijenjati bilo kojeg ministra zajedno sa DPS-om, jer smo se dovoljno dugo borili za promjene da bismo sada našu vladu mijenjali zajedno sa DPS-om”, naglasio je Šćekić.

Upitan šta ako neka nova parlamentarna većina ipak smijeni Leposavića, on je za A1 kazao da svi treba da budu odgovorni i da se ne smiju igrati voljom građana, te da sada ni Vlada ni premijer ni ministar ne treba da nasjedaju na pritiske.

IzvorDan

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Huso
01.05.2021-09:21 09:21

Cetnik Scekic prvo je htio MLADICEVU ulicu da stavi ne priznaje da je bio Genocid u Srebrenici -Zahvali se Abazovicu i izdajicama za sve sto radite protiv svega sto je CRNOGORSKO Oslobodicemo mi CG od takvih i slicnih CETNICKIH OKUPATORA -OD PLJEVALJA PA DO HERCEG NOVOG!

džudović
01.05.2021-09:26 09:26

Ovaj još nije shvatio da nije sada u Beranama pa lupeta. Isto misli kao i Leposavić ali to krije iza priče o DPS. Tako je krio i susrete na Buču preko pomagača.

Milos
01.05.2021-10:49 10:49

Shvatio jr on da se docepao Podgorice,za stan i neku funkciju ce sve da uradi,da se vise ne vrati u Berane.Jos da iza njega stoji neka jaka partija nego Snp,ne zna se ni koliko clanova imaju,jer dugo vremena ne izlaze samostalno.