Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Savković-Vukčević: Sluge srpskog i ruskog ‘sveta’ poznate po raznim načinima maltretiranja svih koji se bore za slobodu

Prema njenim riječima, sluge srpskog i ruskog ''sveta'' poznate su po raznim načinima provociranja i maltretiranja svih koji se bore za slobodu.

Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Nela Savković-Vukčević prokomentarisala je poziv da se javi u CB zbog saopštenja koje je poslala medijima, a u kojem je kritikovala UNCG i dodjelu nagrada Sputnjiku i Dariji Duginoj.

Kako je kazala za Portal Analitika, odazvaće se pozivu i u prostorije CB Podgorica će se pojaviti u prisustvu advokata Mihaila Volkova.

Prema njenim riječima, sluge srpskog i ruskog “sveta” poznate su po raznim načinima provociranja i maltretiranja svih koji se bore za slobodu.

-Nastojeći da sebe prikazuju kao žrtve i pravednike, čime prikrivaju osvajačke ciljeve i, sa druge strane, izlažući raznim pritiscima i optužbama nosioce javne demokratske rijeci, vjeruju da će obeshrabriti i uplašiti ljude koji jasno vide đe njihova politika vodi, da to otvoreno osude. Moj primjer je još jedna prilika da se na te metode ukaže – saopštila je Savković-Vukčević za Portal Analitika.

Podsjećamo, poslanica DPS-a Nela Savković-Vukčević pozvana u policiju jer je kritikovala dodjelu godišnjih nagrada NVO Udruženja novinara Crne Gore ruskom propagandnom glasilu Sputnjik čije je emitovanje zabranjeno u državama EU.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
29.01.2023-16:01 16:01

Treba te uhapsiti zbog govora mržnje koji širiš, Srbofobije i Rusofobije. Postali ste gori od ustaša i nacista….

tivatski58
29.01.2023-18:25 18:25
Reply to  Merlin

TIV SI SRBIJANSKI BOLESTAN. TVOJI CETNICI SU BOLESNI I NAJZLOCINCI NA SVIJETU.

Tara
29.01.2023-23:02 23:02
Reply to  Merlin

cetnicka avetinjo!

Goro moja
29.01.2023-20:18 20:18

Ne seri idiote.
Naručena da na svaki tekst veceziraš.
Fuj mermer