Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Savjet mladih DPS: Ministarkin ravnogorac smijenio dr Ljiljanu Adžić

Čovjeka o kojem slike govore više od 1000 riječi, ministarka Jelena Borovinić Bojović je postavila za šefa svog kabineta, te on danas sa pozicije kontrolora vedri i oblači nad zdravstvenim kadrom u našoj državi, saopštili su iz Savjeta mladih DPS-a

Prizemnost i degradacija državnog sistema je dovela do tog nivoa da direktoricu Doma zdravlja Nikšić dr Ljiljanu Adžić smjenjuje osvjedočeni podmladak četništva u Crnoj Gori Vuk Vujović, saopšteno je iz Savjeta mladih DPS-a.

“Čovjeka o kojem slike govore više od 1000 riječi, ministarka Jelena Borovinić Bojović je postavila za šefa svog kabineta, te on danas sa pozicije kontrolora vedri i oblači nad zdravstvenim kadrom u našoj državi. I ne samo nad njima, nego samim tim i nad životima svih naših građana kojima je usljed epidemije, požrtvovani medicinski kadar jedina nada i spas u ovim teškim vremenima epidemije”, navodi se u saopštenju.

Dodaju da je porazno za sve u Crnoj Gori da ministarka zdravlja, kako kažu, jednu takvu personu, kao što je Vuk Vujović, udostoji bilo kakve rukovodeće funkcije.

“Tek je depriminirajuće da o časnim i hrabrim zdravstvenim radnicima svoj “stručni” sud daje osoba poput Vuka Vujovića. Dok je za svakog mladog čovjeka sramno da služi izvođenju radova u cilju mizernog partijskog revanšizama, pa čak i za ovog mladog ravnogorca”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
31.03.2021-14:06 14:06

SVA OKUPATORSKA SRPSKA VLADA JE OVAKVA KAO OAVAJ CETNIK GORE NA SLICU CILJ IM JE JEDAN JEDINI DA SE ZOVE CETNICKA CRNA GORA!

Sejo
31.03.2021-14:39 14:39

Narode -Gradjani CRNA GORA CETNICI nemaju milosti prema drugim narodima -nacijama ovom zlu ako ne budemo stali na kraj bit cemo sve manjine kao ova nasa draga CRNOGORKA dr Ljiljana Adžić nedajmo odrijesene ruke OKUPATORU da rovari po CRNOJ GORI!

Maja
31.03.2021-14:39 14:39

Pa ni stavovi i misljenja apostolke nisu drugacija vec ista kao i ovog cetnika.Fasisticko cetnicki apostolijat!

Tihana
31.03.2021-18:17 18:17

Pa čudilo bi da je postavila nekog ko nema ovakvih slika u kolekciji!